Nosimo ga lahko kot plašč, obleko, tuniko ... Meghan Markle ima za dobrodošlico pomladi izjemno močan in lep modni kos

1. 4. 2024
Nosimo ga lahko kot plašč, obleko, tuniko ... Meghan Markle ima za dobrodošlico pomladi izjemno močan in lep modni kos (foto: Profimedia)
Profimedia

Meghan Markle je pomlad pričakala v čudovitem kosu oblačila, ki ga lahko kombiniramo na nešteto načinov. 

Britanska kraljeva družina je vedno v središču pozornosti vseh medijev in medijskega dogajanja, med njenimi člani pa vedno izstopa Meghan Markle, vojvodinja susseška.

Naj gre za poslovne poteze, odnos s Kate Middleton ali modne kombinacije, nedvomno je vsak njen javni nastop prava poslastica za njene oboževalce. Tako je bilo tudi ob njenem nastopu z možem, princem Harryjem, na razstavi v Los Angelesu pred dnevi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

Na TikToku se je pojavil video Meghan in Harryja, ki stojita drug poleg drugega, Harry pa ljubeče strmi v svojo ženo. Pravzaprav je to njun prvi javni nastop, odkar je Meghan lansirala svojo znamko American Riviera Orchard, ki naj bi temeljila na življenjskem slogu in kuhanju. Rečeno je tudi, da bo Megan izdelovala in prodajala izdelke, kot je marmelada.

Jasno je, da je Harry Meghanin največji oboževalec, pri modi pa je gotovo, da ga bo žena vedno zasenčila, tako je bilo tudi zdaj, saj je nosila modni kos, na katerega ne bomo zlahka pozabili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Gre za nekoliko hibriden modni kos, ki ga glede na preostali stajling lahko nosite kot obleko, plašč, ogrinjalo ... Pod to kreacijo se je podpisala Carolina Herrera, v prodaji pa jo najdete po ceni okoli 3.000 funtov oziroma 3.500 evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

Gre za čudovit kos v črni barvi, z romantičnimi detajli v obliki vezenin s cvetličnimi motivi v beli in zeleni barvi; Megan ga je kombinirala s črnimi hlačami in črnimi balerinkami Aquazzura, če bi želela, pa bi bila odlična tudi kot mini obleka.

Pri Megan je nakit Cartier nepogrešljiv, zato je tokrat nosila tudi uro in čudovito zlato zapestnico te luksuzne modne znamke. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kljub dieti se kg težko izgubijo: Ljudje s temi krvnimi skupinami najtežje izgubijo odvečne kilograme

Priporočamo tudi: Tako posebni so: Ta 3 nebesna znamenja je nemogoče pozabiti, saj bodo na vas vedno naredila močan vtis