Michelle Pfeiffer ima rjav suknjič iz nove kolekcije znamke Mango, ki je velik hit med ženskami nad 40 let. Zagotovite si ga prvi!

2. 4. 2024
Michelle Pfeiffer ima rjav suknjič iz nove kolekcije znamke Mango, ki je velik hit med ženskami nad 40 let. Zagotovite si ga prvi! (foto: Profimedia)
Profimedia

Suknjič je nezmotljivo oblačilo za pomlad 2024 in rjavi model z ovratnikom, ki ga je nosila igralka in ga lahko najdemo v trgovini Mango, je najbolj eleganten, kar smo jih videli to sezono.

Med slavnimi osebnostmi je le malo takih, ki prekašajo Michelle Pfeiffer. Z brezhibno kariero v zabavni industriji in priznanim okusom za svet mode in lepote je 61-letna igralka postala ena od najvplivnejših zvezdnic na mednarodni ravni, zlasti pa med najbolj elegantnimi ženskami med 40. in 60. letom ter starejšimi, ki s svojimi stilskimi predlogi želijo ustvariti mladostno, sijočo in modno podobo.

Skratka, stoodstotno lahko potrdimo, da je Michelle Pfeiffer stilska ikona in s tem predpisovalka prihodnjih sezonskih trendov. Zato, če obleče določeno oblačilo, to običajno postane nov obvezen kos za vse tiste ženske, ki občudujejo njen slog.

Kot se je tokrat zgodilo z rjavim suknjičem, ki ga je nosila v svoji zadnji objavi na Instagramu, s katero je pozdravila pomlad 2024. Zelo nosljiv in brezčasen dizajn, popoln za obdobje med sezonama, ki ga, čeprav Michelle Pfeiffer ni potrdila njegovega izvora, lahko zelo podobnega najdemo pri znamki Mango z modelom, ki je stalen hit med najbolje oblečenimi elegantnimi dekleti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Michelle Pfeiffer pozdravlja pomlad z najbolj elegantnim suknjičem Mango

Zaradi ravnega kroja v rjavi barvi je popoln suknjič iz Manga za ženske po 40. letu starosti, ki iščejo osnovni kos garderobe z upoštevanjem najnovejših sezonskih trendov.

Zakaj? Ker je izraz elegance in prefinjenosti ter prekrivno oblačilo, ki lahko povzdigne vse vrste videzov. Od najosnovnejšega s kavbojkami do najbolj formalnega z elegantnimi hlačami, midi krili ali dolgimi oblekami. Skratka, vse, kar išče oseba, ki ima predznanje in znanje o modi.

Mango, cena: 69, 99 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Severina nastopila v drznem stajlingu, ki je številka ena od Jennifer Lopez že več kot dve desetletji (z razlogom)

Priporočamo tudi: Horoskop: Katero astro znamenje vedno išče pozornost in katero nikoli?