Dieta, s katero je Oprah Winfrey shujšala za 20 kg: Ničemur se ne odpoveduje, a bodite pozorni na eno podrobnost

10. 1. 2024
To je dieta, s katero je Oprah Winfrey shujšala kar za 20 kilogramov. (foto: Profimedia)
Profimedia

Dieta Oprah Winfrey, s katero je shujšala za 20 kg – s hranili bogata dieta, zaradi katere se voditeljica pri 69 letih počuti in izgleda bolje kot kadar koli.

Ko se je Oprah Winfrey nedavno pojavila na modni reviji v Italiji, je bila neprepoznavna. Znana televizijska voditeljica je shujšala za kar 20 kg!

Projekt Weight Watchers je začela leta 2015, ko je tehtala 107 kilogramov. Kot je pojasnila - ne gre le za dieto, ampak za način življenja, dieta pa ni stroga. Pravzaprav nimate občutka, da bi se čemu odpovedali.

Ne spreglejte: 

Kot je poudarila, jé vse, kar ji prija, tudi takose in testenine. Ne odreka si ničesar, vendar obstaja pravilo - Oprah dnevno zaužije 20% beljakovin, 30% zdravih maščob in 50% ogljikovih hidratov.

Jutro se običajno začne s smutijem iz jagodičevja, oreščkov, pomarančnega soka in jogurta.

Ko potrebuje več energije, poje toast z enim ocvrtim jajcem in dvema kosoma purana ali kosmičev z mlekom in jogurtom. Med shujševalnim režimom za kosilo poje lahko juho, včasih pa burger s pečenim puranom, paradižnikom in drugo zelenjavo. Vedno imejte pri roki avokado, banane, jabolka, breskve in mango, pa tudi oreščke. Za večerjo poje belo piščančje meso in riž ali testenine s pečeno zelenjavo in gobami.

Njena dieta ne pomeni stradanja, temveč uživanje zdrave in okusne hrane, zaradi katere se Oprah, kot pravi, pri svojih 69 letih še nikoli ni počutila bolje in vsi se lahko strinjamo, da je videti prav tako.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Večerje po božičnih praznikih bi morale izgledati tako: Obrok, ki čisti črevesje, pospešuje metabolizem ter vas dodobra nasiti

Priporočamo tudi: "Zelo si je želela pokazati svoje dolge lase in to je bila njena osebna izbira": Kraljevsko pravilo, ki se ga na dan svoje poroke Kate Middleton ni držala

 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan