ELLE Medijska osebnost

Nagrada bo šla v roke medijski osebnosti, ki nas navdušuje z močno prezenco, neizčrpno energijo in ustvarjalnim potencialom.

Pokrovitelj kategorije: Comma,

Nika Ambrožič Urbas

Modna ustvarjalka – nekdanja kreativna direktorica za modne dodatke pri luksuzni znamki Timothy Oulton s sedežem v Hongkongu ter ustanoviteljica in vodja modne znamke Marija Moderna – je kot sodnica v šovu Zvezde plešejo postala tudi prava televizijska zvezdnica.

Nika Ambrožič Urbas - Foto: Ana Gregoric

Poznamo jo po izvirnih, zabavnih in sočnih komentarjih, imenovanih kar nikizmi, ki so postali njen zaščitni znak, ter navihani in ljubki spogledljivosti. Letos se je z možem Matjažem Ambrožičem iz Londona, kjer je na tamkajšnji univerzi Central Saint Martins magistrirala iz modnega oblikovanja in si ustvarila kariero, po mnogo letih preselila nazaj v Slovenijo, kjer še naprej žanje veliko medijske pozornosti. Nika je vedno in povsod unikatna in elegantna, njen stil je premišljen in edinstven, njene kretnje so prefinjene, njena drža pa nadvse ženstvena. Ne le, da s svojim originalnim načinom govorjenja, ki sloni na bogatih metaforah, pušča ljudi odprtih ust, nastopa suvereno in samozavestno ter je prava dama, ki jemlje dih, kjerkoli se pojavi.

Najbolj brano