Matjaž in Nika Ambrožič (Urbas): Rada uživata sama

Nika Ambrožič-Urbas, modna oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke Marija Moderna, in njen soprog Matjaž Ambrožič, novinar in glasbeni urednik, sta dopust preživela v luksuzni vili z bazenom v osrčju slikovitega hrvaškega polotoka.

Moda, 16. 8. 2016
Matjaž in Nika Ambrožič (Urbas): Rada uživata sama - Foto: Primož Predalič, osebni arhiv

"Na počitnice se vedno dobro pripraviva. Tako kot ne nazadnje na vsako potovanje, pa najsi bo to poslovno ali zasebno", dodaja zgovorna Nika. Zakonca Ambrožič-Urbas zelo rada uživata tudi sama. Najprej sta se obdana s pravljičnim istrskim parkom sproščala med plavanjem ter sončenjem in branjem na prostrani terasi. "Tudi počitka se lotevava resno. Tokrat je bil ta zelo nujen. Mirna oklica naju je povsem prevzela in zasanjala. Padla sva dol! (smeh) Celo načrtovani obisk pri prijateljih, ki živijo v Sveti Marini, sva preprosto preklicala. Še najinemu rdečemu športnemu miniju sva namenila premor," se šalita delovna Londončana, ki imata staro navado, da najdaljše dneve v letu vedno preživita ob morju v kopalkah.

"In ravno, ko sva se že začela nekoliko dolgočasiti, sta se nama pridružila draga prijatelja Saša in njen Marjan. Vzniknil je žur, ki je nato trajal nepretrgoma tri dni in tri noči," je dodal Matjaž, ki ob tem priznava, da je bila tudi zabava v resnici skrbno načrtovana.

Prostorna vila, v kateri sta bivala z Niko, je imela štiri spalnice in odlično ozvočenje, ki se je še posebej izkazalo ob razposajenem plesnem maratonu. Nika in Matjaž zatrjujeta, da se bosta v prelepo Istro, ki jo sicer zelo dobro poznata, a tam v zadnjih letih nista bila pogosto, kmalu spet vrnila. 

Prispevek objavljen v Story

Preberite še: Mateja Škraba (@Frachella): Kaj imajo skupnega pomlad, morje, usnje in zadrga z gumbi?

Priporočamo tudi članek: Spoznaj Slovenca, ki navdušujeta s svojo kolekcijo kopalk

Najbolj brano