Nika Ambrožič Urbas razkrila svojo novo modno obsesijo. Navdušila bo tudi vas!

Nika Ambrožič Urbas nam je zaupala svoj najnovejši modni dodatek, ki ji lajša življenje in hkrati izboljša modni stil.

Nika Ambrožič Urbas razkrila svojo novo modno obsesijo. Navdušila bo tudi vas! - Foto: Promocijsko gradivo, Instagram

Vse, kar nam je Nika Ambrožič Urbas razkrila o jesenskih modnih trendih, kako se v njen stil vklopi Samsung Galaxy Watch4, multitaskingu, ki ga ura prinaša v njen natrpan urnik in ji zato ostane kakšna minutka več na dan za razvajanje ali sprostitev, preberite v intervjuju.

Zakaj je jesen lahko tako lepa, kar se tiče mode?

Jesen je moj najljubši letni čas. V njej je nekaj skrivnostnega, estetika narave pa doseže artistično-ekspresiven nivo. To se krasno odraža tudi na jesenskih stylingih. S slojevitostjo, intenzivnimi odtenki in resnejšim pristopom smo jeseni videti bolj izkušeni, zrelejši, obenem pa odraslo zapeljivi.

Kateri kos letos ne sme manjkati, da bomo v trendu?

Vsekakor ne gre podcenjevati vtisa, ki ga lahko ustvarimo s krasnim plaščem. V mislih imam letošnje volnene plašče v imenitnih jesenskih odtenkih ki delujejo sveže. Na primer barva vintage vrtnice, zamolklo bela ali pa rožnato rjava. Dober plašč je odlična modna investicija.

Kateri kosi ti polepšajo siv jesenski dan in zakaj?

Moram priznati, da sem se kar dobro založila, ker mi je letošnja modna ponudba pisana na kožo. Moji naj kosi so zapeljiv kostimček iz prefinjenega bež usnja, mikro bela torbica, masivni črni škornji in pa najbolj vznemirljiv modni dodatek, kar sem jih imela; Samsung Galaxy Watch4 pametna ura.

Kako uro prilagajaš svojemu vsakdanjemu looku?

Sprva sem mislila, da bom morala svoje modne kombinacije prilagajati izgledu ure, saj želim, da se vsi modni elementi med seboj lepo dopolnjujejo. Po nekaj dneh pa sem presenečena ugotovila, da je dizajn ure zasnovan tako prefinjeno, da se ta krasno ujame z mojo celotno garderobo. To velja tudi za pašček. Ura je postala pomembna komponenta mojega modnega izgleda.

Si bolj za klasične ali digitalne številčnice oziroma kako izbrati pravo?

Tule bi pa rekla, da je vse odvisno od posameznikovega okusa. Izbira številčnice je pri uri Samsung tako pestra, da se resnično lahko poigramo. Naj vam zaupam svojo trenutno obsesijo. Vsak dan izberem drugačno številčnico, ki se kar najbolj ujame z mojim stajlingom. Ko bi vedeli kako uživam v tem procesu!

A poleg dizjana ti je ura všeč tudi zato, ker ti prihrani kar nekaj časa, kajne?

Vsekakor je ura postala moj najbolj učinkovit pripomoček pri številnih opravilih oziroma funkcijah. Če samo pomislim kako preprosta je komunikacija kar preko ure ali pa preverjanje sporočil. Namesto, da veš čas iz torbice jemljem svoj telefon, imam zdaj proste roke. Multitasking je pri meni dobil povsem nov pomen.

Ena od meni najbolj ljubih stvari, ki jih počnem z uro je, da med ličenjem in friziranjem preko nje opravljam telefonske pogovore, obenem pa preverjam sporočila. S tem prihranim ogromno časa! Obožujem tudi funkcijo, ki me opozarja na opravila. V koledar si zelo rada natančno zapisujem urnik, ura pa ga povzema iz telefona in me redno opozarja na vse, kar moram opraviti.

Katera funkcionalnost pa je postala tvoja razvada in si ne predstavljaš več življanja brez nje?

Lahko bi naštevala in naštevala, saj je Samsung Galaxy Watch4 pametna ura postala moja naj osebna asistentka. Če samo pomislim, kako prijetno mi je začeti dan z njo! Pomaga mi namreč pri ritualu dihanja, s katerim se zjutraj pripravim na nov dan. Obenem preko ure nadzorujem količino popite vode, merim nivo kisika v krvi in nadzorujem stres. Ja, z uro dejansko izboljšujem svoje življenje.

Nika Amrožič Urbas dokazuje, da Samsung Galaxy Watch4 združuje inovacijo v tehnologiji in oblikovanju in je narejena po meri ženske uporabnice.

Oboževala jo bo vsaka ženska, ki verjame, da je skrb za svoje telesno in duševno zdravje najpomembnejša naložba za prihodnost. Ki se zaveda, da je osebna nega in skrb zase enako obvezujoča kot skrb za družino, službo, kariero in vse druge obveznosti, ki si jih ženske nakopičimo. Saj samo telesno in duševno zdrava ter sama s sabo zadovoljna ženska lahko podporno sodeluje pri skrbi za družino ter uresničuje svoje osebne in poklicne cilje.

Samsung Galaxy Watch4 je podpora ženskam in pripomoček za ozaveščanje o njihovem zdravju.

Ker je bilo žensko zdravje dolgo potisnjeno v ozadje, je čas, da stvari vzamemo v svoje roke, stopimo v sozvočje s svojim telesom in nadzorujemo svoje zdravje. Čas je, da v razvoju wellnessa in zdravstvene tehnologije govorimo tudi skozi prizmo žensk. 

Samsung Galaxy Watch4 je prva pametna ura z Wear OS, ki ga poganja Samsung in omogoča brezhiben dostop do vaših najljubših aplikacij z vašega zapestja. Na voljo vam je bogat nabor aplikacij – od aplikacij za pretakanje glasbe do obsežne knjižnice z aplikacijami za zdravje in telesno pripravljenost.

Med drugim ima tudi napredni funkciji Krvni tlak & EKG - Samsung BioActive Sensor, ki meri EKG in krvni tlak v realnem času, in napredno spanje, ki zazna in holistično analizira stopnje spanja med vašim počitkom. Izboljšane možnosti merjenja vam omogočajo preverjanje stopnje kisika v krvi in vzorce smrčanja.

Sledite pa lahko tudi svojim dejavnostim in rezultatom vadbe na svoji uri in telefonu. Preštejte korake, preverite joule (kalorije) in ostanite na pravi poti z GPS. Samsung Galaxy Watch4 zazna fizično aktivnost, da lahko sledi vašim rutinam, in podpira več kot 90 vrst vadb za bolj natančno poročilo o vaših vadbah.

V zadnjem letu in pol smo ljudje po vsem svetu začeli zavedati krhkosti in pomembnosti lastnega zdravja. V negotovosti in stresu, ki ju je prinesla zdravstvena kriza, smo začeli iskati varnost pri osebni negi in skrbi za zdravje. Predvsem pa smo ljudje po vsem svetu začeli iskati vsebine in pripomočke, ki bi jim to skrb omogočile v udobju lastnega doma.

S Samsung Galaxy Watch4 lahko s samo dvema prstoma v 15 sekundah opravite BIA meritve. Kjerkoli in kadarkoli. Novi Samsung BioActive Sensor pa zajame vašo sestavo telesa v realnem času in vas obvešča, medtem ko vi urejate svoje zdravstvene cilje.

Inovacija in estetika z roko v roki

Če je ura dolgo veljala kot klasični moški dodatek, se je to spremenilo prav z navdušujočim dizajnom Samsung Galaxy Watch4, zamišljenim z modno žensko v mislih.

Njen rotirajoči okvir obrača več kot le poglede. Izpopolnjena oblika vašemu zapestju omogoča prefinjenost, visokokakovostni materiali iz nerjavečega jekla pa izražajo močno in intuitivno funkcionalnost. Omogoča vam, da vsak dan zamenjate videz svoje številčnice in jo prilagodite svojemu stilu. Izbirajte med analognimi in digitalnimi številčnicami z raznovrstnimi ozadji, fonti in barvami, ki se ujemajo z vašim okusom, vremenom ali priložnostjo. S pasom Ridge Sports Band pa vam bo ves dan udobno. Narejen je iz fluoroelastomera, zato je pas trpežen in odporen proti potenju, hkrati pa se tesno prilega vašemu zapestju in se ujema z vašim aktivnim življenjskim slogom.

S svojo zmogljivostjo in videzom je prepričala Niko Amrožič Urbas, navdušila pa bo tudi najbolj zahtevne ženske, ki sicer posegajo po klasičnem stilu, saj jo bodo prepričale vse funkcije, ki jih omogoča. Nič ni bolj naprednega od skrbi za svoje zdravje na vsakem koraku, kar v današnjem svetu ni enostavno. Zato je Samsung Galaxy Watch4 popolna izbira za vse sodobne ženske, ki želijo maksimalno izkoristiti svoj čas, biti učinkovite na delovnem mestu, doma pa se sprostiti s svojo družino in vedenjem, da je za vse poskrbljeno.

Svojo Samsung Galaxy Watch4 izberite tukaj.

Fotografija: Instagram/@nikaurbas

Najbolj brano