Ženske, rojene v teh znamenjih, so najbolj zabavne tete

Mama je res ena sama, teta pa je tista, ki si lahko dovoli več razvajanja. Ona je tista, ki je vedno prijateljsko usmerjena in pripravljena priskočiti na pomoč, brez da bi obtoževala. Katere ženske zodiaka pa so najboljše tete?

Spirituelle, 14. 10. 2019
Ženske, rojene v teh znamenjih, so najbolj zabavne tete - Foto: Unsplash/ Xavier Mouton Photographie

TEHTNICA, ki vas vedno pomiri, ko ste razdražene.

Teta, rojena v znamenju tehtnice je zelo ljubezniva, umirjena in vedno pripravljena pomagati. Njena prednost je, da vas bo poslušala in zraven razmišljala o pošteni rešitvi. Nikoli vas ne bo zagovarjala, če bo smatrala, da ste nekaj naredile zelo narobe. Vendar njej tega ne morete zameriti, saj to počne na prav prisrčen način, je najboljši mediator sprtih strani. Najbolj je povezana z nečakinjami in z veseljem hodi z njimi v nakupovalne centre in vedno kupi nekaj lepega, posebnega. Rada tudi povabi v svojo garderobno omaro in zanjo ni nič lepšega kot to, da svoji nečakinji podari pregrešno drago obleko, seveda srčno.

VODNARKA, ki vas zna odlično zabavati, ne glede na starost.

Vodnarka je najbolj odštekana teta pod soncem. Ona je pravi unikat, vedno urejena, vedno posebna in vedno pripravljena, da ne glede na svoja leta z vami ušpiči kakšno prijetno dogodivščino. Polna je energije in popolnoma navdušena nad adrenalinskimi dejavnostmi, zato ne bodite presenečena, če bo njeno presenečenje obarvano s tveganjem. Ona vas zna prepričati, da se morate v življenju sprostiti in si privoščiti kar vam življenje sladkega ponuja. Njena darila so vedno nenavadna in ona je tista, ki vas bo prepričala, da oblečete tisto posebno obleko v živih barvah. Dviguje vašo samozavest in potrjuje, da iskreni ljudje še obstajajo.

BIKICA, vam zna vedno prisluhniti in vam skuhati vašo najljubšo jed.

Bikica je topla in pozorna teta, na katero se lahko vedno obrnete. Prisluhnila bo vašim težavam, se vanje poglobila in skupaj z vami poiskala pravo rešitev, o kateri seveda ne bo govorila z drugimi. Ona zna skrivnosti obdržati zase, zato je skozi celo življenje vaša najljubša zaupnica, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Vedno bo poskrbela, da boste v njeni družbi posebne, z veseljem vam bo skuhala tudi odlično kosilo ali večerjo in uživala v klepetu z vami. Čeprav je večkrat trmasta, bo pri svoji najljubši nečakinji znala večkrat popustiti.

Pripravil: Horoskop.si
Fotogtafije: Unsplash/ Xavier Mouton Photographie

Preberite še: Poglejte, kakšna mama boste (ali ste) glede na vaše horoskopsko znamenje

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh znamenjih, se najbolje razumejo z moškimi prijatelji

Najbolj brano