Ženskam, rojenim v tem nebesnem znamenju, lahko vedno zaupate

Med dvanajstimi pripadnicami zodiaka lahko najbolj zaupate ...

Spirituelle, 22. 10. 2018
Ženskam, rojenim v tem nebesnem znamenju, lahko vedno zaupate - Foto: Unsplash.com/Greg Raines

... ribicam!

Če je vaša prijateljica rojena v znamenju ribe, ste lahko prepričane, da vaših intimnih in skritih skrivnosti ne bo razlagala naokrog.

Ker ima sama rada svoj svet intimen, nedotaknjen, se tega pravila drži tudi v odnosu z drugimi.

Zna vas poslušati in sočustvovati z vami. Dovoli vam, da jo pokličete kadarkoli želite, kljub temu vas ne ogovarja, da jo izkoriščate. Skratka, skrivnosti so pri njej resnično na varnem in tudi če z njo zaradi kakršnih koli razlogov prekinete, se ne rabite bati, da bi se vam maščevala ali vas blatila, saj se bo ona posvetila le sebi in še dolgo iskala razloge, zakaj ji ne zaupate več.

V življenju je za ribico zelo pomembna pravica in se bo zanjo, če bo potrebno, tudi borila, kar pomeni, da je to ženska, ki se bo znala postaviti za svojo prijateljico, tudi takrat, ko jo bo obrekoval kdo drug. Ribice se zelo težko popolnoma prepustijo, zato so v prijateljskih odnosih in na področju ohranjanja skrivnosti drugih še bolj previdne.

Ribica se zelo dobro zaveda tudi dejstva, da resnica vedno pride na dan, če ne danes, pa jutri, če ne čez eno leto, pa čez deset let, zato zgodbi, ki ste ji jo zaupali, nikoli ne bo ničesar dodajala ali je spreminjala. To je prijateljica, ki ji lahko brez skrbi zaupate najbolj skrite in intimne dvome ter želje, ter po tem mirno zaspite, saj so vaše skrivnosti zagotovo na varnem.

Pripravil: Horoskopi.si

Fotografije: Unsplash.com/Greg Raines

Preberite še: Kaj se zgodi, ko smo z napačno osebo?

Priporočamo tudi: Vas je že kdaj ob srečanju z neko osebo takoj prevzel občutek, kot da se že od nekdaj poznate?

Najbolj brano