Horoskop: Ženskam, rojenim v teh znamenjih, najbolj odgovarjajo odprta razmerja

 
V odprtem razmerju prejemate globino razumevanja in podpore, ki je značilnost razmerij in poleg tega doživite tudi nove dogodivščine, ne da bi se obremenjevali, da boste s tem koga prizadeli.

Horoskop: Ženskam, rojenim v teh znamenjih, najbolj odgovarjajo odprta razmerja - Foto: Profimedia

Ker ni potrebe po laganju in pretvarjanju je lahko takšno razmerje za žensko, ki zna v njem delovati zelo sproščeno in na nek način celo zdravilno, še posebej v obdobju zlomljenega srca. Vendar pa smo ljudje bitja, ki delujemo po tradicionalnih vzorcih, dotika se nas ljubosumje, lastimo si partnerje…katere pripadnice zodiaka pa se v odprtem razmerju čisto dobro znajdejo

DVOJČICA

Dvojčica je ženska, ki ji globoka razmerja niso najbolj pisana na kožo. Čeprav hrepeni po neprestanem druženju, ji z enim moškim lahko hitro postane dolgčas. Preden začne s partnerjem prakticirati odprto razmerje, se najprej pogovori o tem, kakšen nivo odkritosti si želi. Dvojčica tudi če ima odprto razmerje, vedno poskrbi za to, da s takšno spolno prakso ne ogroža niti sebe niti svojega partnerja, zato vedno uporablja zaščito. Dvojčica ni pripravljena na poplavo čustev. Zelo dobro se zaveda, da lahko izzove močno ljubosumje, jezo ali zamero. Vedno ko jo prevzamejo negativna čustva, se spomni, da je v odprto razmerje vstopila sama in da njeni očitki zato niso na mestu. Ona dobro ve, da odprto razmerje, ki zahteva veliko količino razumevanja in strpnosti zagotovo ni za vsakega.

VODNARKA

Vodnarka je ženska, ki se zaradi svoje razigrane narave večkrat sprašuje, kaj lahko pridobi znotraj svojega odnosa in kaj lahko stori v zvezi z neizpolnjenimi željami in potrebami. Na dogovorjeno zadovoljevanje spolnih potreb izven zakona gleda kot na eno od realnih možnosti, ki se zanjo občuti boljše kot zamera, nepoštenost ali celo ločitev. Če je nesrečna, zna v trenutku prekiniti razmerje in se podati v nove dogodivščine.  Odprta zveza je običajno njena pogumna odločitev, saj dobro ve, da ji preveč globine ne ustreza. Vodnarka je ženska, ki se lažje sooča z ljubosumjem in hrepeni po več raznolikosti, zato ji odprt odnos ne povzroča težav. Zanjo so najbolj ključni faktorji vzajemno zaupanje, spoštovanje, dobra komunikacija, empatija ter možnost lastnega uvida in rasti.

RIBICA

Ribica se zelo dobro zaveda, da je zdrava komunikacija v odprtem razmerju izredno pomembna. Ker je po naravi izjemno čutna se naveže in želi odgovore, vendar ji oprto razmerje, če se zanj sama odloči ne predstavlja velikih težav, saj jo vodi v svet novih razsežnosti, kjer lahko ohrani svoj individualizem. Ona si želi seksualne fantazije, katerih partner morda nima in se počutiti, da njeno življenje ne bi bilo izpolnjeno, če ne izkusi, kar si želi, zato so ji odprta razmerja pisana na kožo. Zelo dobro se ribica zaveda, da brez nekaterih pravil za obe strani namreč odprta zveza preprosto ne more funkcionirati.

STRELKA

Strelka je ženska, ki se zelo dobro zaveda, da gre pri odprtem razmerju za razmerje, ki zahteva veliko količino odraslega razmišljanja. Prav zato, ker je posebna in ves čas hrepeni po avanturah, zanjo veljajo izjemna pravila, ki pa jih večina žensk ne razume. Strelka se zelo dobro zaveda, da je v odprtem razmerju vse začasno. Vsak dan, vsak trenutek se stvari spreminjajo, kar ji dodaja še več energije. Če je z nekom zelo sproščena, mu bo morda dovolila malce več, še vedno pa se bo, ko bo šla na zabavo spogledovala. Ko je vpletena v odprto razmerje, pa to vsekakor ne pomeni, da se bo intimno zapletala z drugimi po mili volji. Ker je samozavestna, ne dvomi in ni ljubosumna, ampak zna z ljubljeno osebo uživati v danem trenutku.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 najlepših parov Zarinih čevljev, popolnih za letošnjo pomlad

Priporočamo tudi: V Zari odslej najdete najbolj ikonično obleko Carrie Bradshaw iz Seksa v mestu

Najbolj brano