V Zari odslej najdete najbolj ikonično obleko Carrie Bradshaw iz Seksa v mestu

Obleka s časopisnim potiskom, ki jo je oblikoval John Galliano, dvakrat nošena na snemanju serije in filma Seks v mestu, je zaznamovala zgodovino sodobnih kostumov. In danes nam nizkocenovni velikan omogoča, da se tudi same oblečemo kot Carrie Bradshaw, če to želimo.

V Zari odslej najdete najbolj ikonično obleko Carrie Bradshaw iz Seksa v mestu - Foto: Profimedia

Vsi se spominjamo obleke s časopisnim potiskom Carrie Bradshaw, oboževalci in neoboževalci serije. Oprijeta obleka je odlično ovila telo igralke Sarah Jessice Parker in poudarila njeno postavo. S to obleko je Carrie v finalu tretje sezone serije Seks v mestu - epizoda 17, What Goes Around Comes Around - prejela neodpuščanje od bivše gospe Big, Nataše.

Toda za stilistko TV serije Patricio Field si je ta obleka zaslužila dodaten izhod.  Torej, v drugem filmu Seks v mestu Carrie nosi to obleko, da ponovno obudi svojo strast do gospoda Biga. Škoda, da ga nismo videli znova, tretjič, v And Just Like That…

Prepričani smo, da bi ta obleka, če bi sestavili lestvico najbolj nepozabnih oblek SATC, zagotovo prišla na sam vrh najboljših "Carrie" oblek. Razlog? Ta obleka ni kar neka obleka, ampak je ikonična. To obleko, ki so jo preimenovali v "časopis", je oblikoval John Galliano za kolekcijo Christian Dior jesen/zima 2000-2001.

Tiste, ki se počutijo kot večna Carrie Bradshaw, bodo vesele, da je Zara pravkar predstavila svojo interpretacijo obleke iz časopisa, cenovno dostopno za vsakogar. Sodobna različica je z dolgimi rokavi, z asimetričnim izrezom in mini krilom. Malo podobna čisto prvemu modelu, ki smo ga v šestdesetih občudovali pri modelu Twiggy.

Zara, cena: 29, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Katie Holmes je našla popolno barvo torbice za vse sezone

Priporočamo tudi: 10 najlepše oblečenih zvezdnic na tednu mode v New Yorku

Najbolj brano