Pričakujte nepričakovano! Lunin mlaj prinaša denar in ljubezen, nekaterim pa se bo življenje postavilo na glavo (od 6. do 21. julija)

4. 7. 2024
Pričakujte nepričakovano! Lunin mlaj prinaša denar in ljubezen, nekaterim pa se bo življenje postavilo na glavo (od 6. do 21. julija) (foto: Profimedia)
Profimedia

Julijski lunin mlaj doseže vrhunec 5. julija, nekaj tednov pred polno luno 21. julija letos.

Lunin mlaj tega meseca pride 5. julija in bo popolnoma zatemnil nebo, ko bo vstopil v to lunino fazo. Videz lunine mene je popolno nasprotje njene polne lune, ki je pogosto videti svetla in bleščeča, ko jo gledamo z Zemlje.

Polna luna tega meseca, imenovana Buckova luna, nastopi 21. julija 2024.  Kljub temu, da je lunin mlaj videti šibek, je njegova energija vsekakor močna in bo nedvomno vplivala na vsa znamenja zodiaka. Julijski mlaj poljubi Mars, kar vnaša strast in razburjenje v naša življenja in odnose. Nasmehne se tudi Saturn, dodaja, ki lahko prinese stabilnost in moč našim načrtom, čustvom in ciljem.

Lunin mlaj je tudi v konjunkciji z Venero in lahko v naša življenja prinese užitek, lepoto in harmonijo. Ostali planeti so v dobrih odnosih, kar pomeni, da bodo v tem času začeti odnosi, situacije in podvigi večplastni.

Oven

Sprejmite svoja čustva, oven! Pripravite se na lunin mlaj, ki ponuja novo obzorje glede družinskih zadev. V tem pogledu je ugoden čas za premikanje in gibanje. Če ste načrtovali, je zdaj čas za prenovo, preureditev ali adaptacijo prostora, v katerem živite.

Bik

Čas je za vzlet, bik! Odprite svoj um novim idejam. Z luninim mlajem pride do izraza vaš intelekt. Novi koncepti in vizije vam bodo napolnili glavo. Zdaj lahko začnete delati na projektu, ki je povezan s komunikacijskim mejnikom, kot je prenova spletnega mesta, sprememba družbenih omrežij in podobno.

Dvojčka

Uspeh je tu, dvojčki! Denar pride na vaš naslov takoj, ko lunin mlaj zapoje svojo pesem. To pomeni, da bi lahko kmalu opazili spremembo svojega dohodka, novo ponudbo za delo, povišico ali donosno stranko. Ocenite svoje dohodke in stroške in poglejte, kako lahko ustvarite večjo blaginjo v prihodnjem letu.

Rak

Izberite pristnost, raki! Za vas je prišel najpomembnejši lunin mlaj v letu - na njej je zapisano vaše ime. Vesolje se je zarotilo, da vam bo uspelo vse, kar ste si leta želeli. To je obdobje, ko morate pobrisati prah s svoje table vizij in oceniti, česa si najbolj želite v prihajajočem letu. Stopite v središče pozornosti, potrdite se in vedite, da ima to, kar začnete zdaj, dolgoročni potencial.

Lev

Oddahnite si, levi! Čas je, da se umirite in si napolnite baterije. Ta lunin mlaj pravi, da morate nekoliko upočasniti. Opazili boste, da se zdi, da vesolje govori z vami in vas spodbuja, da fantazirate o tem, česa bi se radi lotili v mesecu avgustu. Zato predlaga, da ste pozorni na svojo intuicijo in se osredotočite na izboljšanje duševnega zdravja.

Devica

Praznujte dobro življenje zdaj, device! Odložite ognjemet, vaše življenje bo praznovanje! Ker lunin mlaj poživi vaše družabno življenje, se boste morda kmalu udeležili uradnih zabav, dogodkov za mreženje in lepih srečanj. Če želite razširiti svoj krog, je zdaj odličen čas za to. Vendar morate imeti odprte oči! Zakaj? Ker se lahko zdaj pojavi tudi priložnost za uresničitev pomembne želje. Potrudite se!

Tehtnica

Osredotočite se na svoje ambicije, tehtnice! Velik vzpon v karieri je pred vami, saj lunin mlaj postavlja vaše ime v središče pozornosti. Dobili boste priložnost za napredek v svojem poslu ali panogi, kar lahko prinese večjo prepoznavnost in bogastvo. Če pa se počutite stagnirajoče, je čas, da srečo poiščete drugje. Odstranite prah s svojega življenjepisa, saj se lahko v dneh po luninem mlaju pojavi neverjetna služba.

Škorpijon

Poglejte v nebo, škorpijoni! Lunin mlaj pade v vodno znamenje, tako da se boste počutili tako usklajeni z vesoljem. Zato razprite krila in poletite! Očitno morate priti iz cone udobja in stvari pretresti, zato to storite zdaj! Vključevanje v medijske projekte, potovanja na dolge razdalje, duhovnost ali akademije vam bo dalo dobre vibracije, ki jih iščete.

Strelec

Sprejmite svojo mehko plat zdaj, streleci! V tem trenutku bo zelo pomembno oceniti, kje ste v svojih pomembnih odnosih. Po eni strani bi se lahko nekomu 'zbližali' — če pa ste preživljali ločitev, je morda zdaj rešitev. Drug način, kako bi ta lunin mlaj lahko vplival na vas, je, da povzroči premik v vašem premoženju ali naložbah, zato razmislite o načinih, kako začeti nov posel.

Kozorog

Osredotočite se na skupnost, kozorogi. Partnerski odnosi bodo v času julijskega mlaja poudarjeni, kar pomeni, da bi lahko vaši obstoječi odnosi – v službi, ljubezni ali sodelovanju – doživeli premik, upajmo na bolje! Če niste v harmoniji z okoljem, bo to zdaj vidno. Samski bi lahko našli nekoga, s katerim bi ostali še dolgo.

Vodnar

Bodite pozorni, čas je, da pospešite tempo, saj so tedni, ki so pred vami, zelo razburljivi in ​​napeti. Morda boste dobili priložnost, da se bolj potrudite in če to storite, lahko dosežete velik uspeh. Če ste nezadovoljni s svojo službo, je zdaj čas, da začnete loviti drugo. Energija mlaja v juliju lahko pritegne pozornost na vaše fizično zdravje, zato razmislite o tem, kako izboljšati svojo telesno pripravljenost ali prehrano.

Ribi

Naj vas zdaj čarobnost očara, ribice! Življenje po tem luninem mlaju bo čarobno, saj sta užitek in strast izjemnega pomena. To je najpomembnejši čas v letu za samske, ki morajo ven, saj obstaja velika verjetnost, da bodo našli svojo sorodno dušo. Če ste umetnik ali se ukvarjate s športnimi ali rekreativnimi hobiji, se lahko v tem času pojavi nov izziv, ki vam bo prinesel uspeh.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Namesto kave si zjutraj pripravite ta močan izgorevalec maščob: Poleg tega, da znižuje holesterol, je dober vir tega vitamina

Priporočamo tudi: Kaj je bolj redilno, maslo ali olje? Odgovor nutricionista vas bo morda presenetil

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan