Preverite, kaj prinaša prazna luna (napoved med 9.4. in 16.4.)

Ker se je luna premaknila iz odprtega in navdušenega Strelca v resnega in zadržanega Kozoroga, bo težko spregledati spremembo. 

Preverite, kaj prinaša prazna luna (napoved med 9.4. in 16.4.) - Foto: Unsplash.com / Nicole Honeywill

Ponedeljek, 9.4. 

Današnji dan bo z luno v vodnarju odličen začetek, saj boste prekipevali od idej in želje po napredku. Oblekli boste tisto unikatno obleko, za katero že dlje časa zbirate pogum, saj boste danes žareli v soju svoje samozavesti. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno.

Torek, 10.4. 

Z luno v vodnarju boste psihično zelo stabilni, lahko pa se na področju zdravja pojavi kakšno vnetje. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Hrana za vas danes ne bo ključnega pomena, ne boste si znali vzeti časa, da bi v njej resnično uživali.

Sreda, 11.4. 

Čez dan se boste danes odločali in razmišljali. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika. Čustva bodo zbežala nekako mimo vas, ustavljali se boste le pri zanimivih stvareh, ki bodo še dodatno nahranile vašo dušo. Priporočljiva sta čaja mete in melise, ki vas bosta ob razigranem klepetu prebudila. V večernih urah pa z luno v ribah postajate bolj nežni in sočutni.

Četrtek, 12.4. 

Danes vas bo vodil nežen vpliv lune v ribah, ki bo prebudila vašo dušo in telo. To je najboljši čas za urejanje stopal, zato privoščite svojim nogam ustrezno nego, morda z eteričnimi olji, ki prinašajo dodaten učinek. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Všeč vam bo bela barva in predvsem pastelni odtenki. Danes se izognite živim barvam.

Petek, 13.4. 

S konjunkcijo med Luno in Neptunom boste danes malce zmedeni. Ne bodite presenečeni, če se vam že zjutraj zlomi noht, ali pa vam pričeska enostavno ne uspe, kot bi si želeli. Močna intuicija ter bujna domišljija vas vodita k novim zaključkom, ki bodo precej obarvani s čustvi. Ker vam bo godil stik z vodo, se odločite za obisk toplic in ponovno boste kot prerojeni.

Sobota, 14.4. 

V današnjem dnevu prihaja divji ples energij, ki ga ustvarjata luna v ovnu in konjunkcija med luno in Merkurjem. Vse se bo dogajalo bliskovito, misli bodo polne raznih nepomembnih zadev, zato se boste s knjigo ali zahtevno literaturo počutili nemirno. Ker boste želeli početi več stvari hkrati, vas lahko preplavi notranji nemir, zato lahko začutite prebavne težave ali glavobol. Zavarujte svoje telo z zeleno zelenjavo in zadostno količino tekočine.

Nedelja, 15.4. 

Če ste podvrženi migrenam, boste današnji vpliv lune v ovnu še posebej občutili. Izognite se stresu ter pritiskom in se nikar ne spuščajte v konflikte. Če se želite dobro počutiti, pijte veliko sveže vode in ne uživajte kave, alkohola in sladkorja. Če so vaše oči utrujene, jim bodo danes obkladki odlično deli. Počitek bo tisti, ki vas bo popeljal do harmonije, prebudila pa vas bo začinjena hrana.

Fotografije: Unsplash.com / Nicole Honeywill

Preberite še: TRIK, kako popolno stilirati 'oversized' kose!

Priporočamo tudi: 4 pravila, ki jih modna dekleta to sezono ne bodo prekršila!

Najbolj brano