Horoskop: Izkoristite obdobje sonca v vodnjarju, prihaja intelektualno obarvana energija, ki prebuja izvirnost in željo po svobodi

Sonce v petek 20. januarja ob 8.29 uri preide v mentalno aktivno in družabno znamenje vodnarja. Prihaja intelektualno obarvana energija, ki prebuja izvirnost in željo po svobodi. To je energija, ki se zaveda človeštva kot celote in zagovarja pravice vseh ljudi. 

Horoskop: Izkoristite obdobje sonca v vodnjarju, prihaja intelektualno obarvana energija, ki prebuja izvirnost in željo po svobodi - Foto: Profimedia

Namesto da na druge gledate kot na množico brez obraza, poglejte edinstvene lastnosti tistih, ki vas obkrožajo in se zavedajte, da lahko vsakdo nekaj prispeva svetu. Težko se boste znašli brez podpore družine in prijateljev, uživali boste s podobno mislečimi dušami in navdihovali drug drugega z naprednimi idejami. Edinstveni in uporniški boste z veseljem poudarjali svojo izvirnost, želeli boste izstopati.

Spoznavanje novih prijateljev bo sedaj še bolj zanimivo, tako v živo kot tudi na spletu, zato izkoristite energijo za razširitev svojega družbenega kroga.

Poudarek bo na iskanju individualnosti v kontekstu skupine ali skupnosti. Želeli boste poiskati praktične rešitve za široka družbena vprašanja, brez da bi se osebnostno vpletali. Ukvarjali se boste z izmenjavo informacij, idej, ter se oprijemali logike in dejstev. Vzpostaviti boste želeli trdne temelje, s katerimi boste lažje napredovali. 

Z edinstvenostjo, inovativnostjo in nepričakovanim naslednjim korakom boste počeli kar si boste zaželeli, tokrat ne boste obžalovali ničesar.

V svojih mislih in dejanjih boste ekscentrični. Sonce v vodnarju prinaša pozitivno energijo in entuziazem, z elementom zraka in močjo Sonca se lahko uresničijo stvari, ki so v preteklem obdobju visele v zraku. Z neverjetnimi miselnimi sposobnostmi in vnemo, da bi spremenili svet, lahko presežete svoje meje. 

Privlačili vas bosta filozofija in metafizika. Delovali boste kot učenci, ki z veseljem sodelujejo v pomembnih pogovorih. Ne bo pa vam všeč občutek, da z nečim ali z nekom zapravljate svoj dragoceni čas. To je obdobje, v katerem lahko ugotovite, da vaši dosežki ne izpolnjujejo vaših pričakovanj. Poskusite biti zadovoljni in hvaležni za to, kar imate, čeprav si prizadevate doseči vse, kar si želite. Nagnjeni boste h konfliktom z ljudmi, ki imajo drugačne poglede in vrednote. Meditacija in poglobitev vase vam lahko pomaga nadzorovati čustva in sočustvovati z drugimi. Jezil vas bo tudi občutek nepripravljenosti slediti uhojeni poti. V negativnem smislu se lahko pojavijo zdravstvene težave, povezane s kožo in želodcem.

Delovali boste kot zelo pametni, duhoviti in intelektualni posamezniki, ki cenijo napredek in odkritost.  

Potrebovali boste svoj prostor in osebno svobodo. Svet boste zaznavali drugače, v bolj živih in intenzivnih odtenkih. Umetnost boste uporabljali kot način izražanja. Do izraza bo prišlo predvsem nenavadno razmišljanje. Vzeli si boste čas za raziskovanje svojih idej, da bi našli druge, ki bodo podprli to, kar razmišljate. Spontani, zabavni in lahkotni se boste odlično počutili v odnosih, ki omogočajo osebno svobodo in neodvisnost. 

Vodnarji, dvojčki, ovni in levi, sedaj imate možnost, da se izpostavite, da prenehate služiti situacijam, ki vas notranje vznemirjajo, ter da se ne prilagajate več tistim, ki jih nikakor ne razumete. Tehtnice, strelci in škorpijoni, kaj če bi se tudi v težjih situacijah enostavno prepustili in manj komplicirali. Raki in biki lahko v tem obdobju odvržete vse kar je nekoristno in zaključite vse kar vas obremenjuje. Sedaj boste to lahko storili lažje, brez slabe vesti. Device, kozorogi in ribe, vse tiste ideje, ki jih že dlje časa v mislih premlevate, lahko sedaj udejanjite. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj kralj Charles ni dovolil, da princa William in Harry govorita o princesi Diani

Priporočamo tudi: Zarin zvezdniški plašč leta 2023 je model, ki mojstrsko združuje plašč iz blaga in bomber jakno

Najbolj brano