Zarin zvezdniški plašč leta 2023 je model, ki mojstrsko združuje plašč iz blaga in bomber jakno

Zara ponovno zadela v polno z mornarsko modrim plaščem, ki združuje klasično obliko plašča z najbolj revolucionarno in modno jakno, bomber jakno.

Zarin zvezdniški plašč leta 2023 je model, ki mojstrsko združuje plašč iz blaga in bomber jakno - Foto: Profimedia

Če pozimi obstaja "it" oblačilo, je to nedvomno plašč. Na trgu lahko najdemo na stotine modelov, ki jih vsako sezono mojstrsko prenovijo, zato je najbolj praktična formula, da se vsako sezono pravilno odločimo za plašče, ta, da imamo v omari klasične in brezčasne modele, ki nikoli ne gredo iz mode, kot so tričetrtinski plašč, motoristična jakna z umetnim krznom, puhovka... Vendar pa se včasih zgodi, da odkrijemo tako neverjetne modele, da se jim je težko upreti, in jasen primer tega je najnovejši mali dragulj, ki smo ga našli v Zari. To je plašč, ki združuje midi zasnovo tričetrtinskega plašča iz blaga z estetiko napihnjenih rokavov bomber jakne. Rezultat je čudovit.

Zarin plašč iz blaga z rokavi bomber jakne

Oblačilo, o katerem govorimo in ki smo ga odkrili med Zarinimi zadnjimi novostmi, je plašč mornarsko modre barve, klasične oblike, izdelan iz volnene mešanice z ovratnim ovratnikom. Rokavi, ki so jih navdihnile jakne bomber, so prešiti, napihnjeni in zaključeni z elastičnimi manšetami ter žepom na zadrgo. Plašč ima tudi pas iz iste tkanine in stranske žepe. Eden od detajlov tega modela je tudi spodnji rob na hrbtu, zaradi katerega je silhueta veliko bolj stilizirana. Cena tega plašča je 89, 95 evrov. Idealna možnost, če iščete drugačen plašč, ki pa ne izgublja bistva klasike.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ta jesenski boemski stajling Tare Zupančič je kot nalašč tudi za hladne dni

Priporočamo tudi: Pozabite na pajkice, Eva Longoria in Kim Kardashian pravita, da so te športne hlače nov šik

Najbolj brano