Pozabite na pajkice, Eva Longoria in Kim Kardashian pravita, da so te športne hlače nov šik

Kako nositi trend športnih oblačil v letu 2023?

Pozabite na pajkice, Eva Longoria in Kim Kardashian pravita, da so te športne hlače nov šik - Foto: Profimedia

Garderoba za vsak dan brez vsakršne formalnosti je popolna s pomočjo retro športnih oblačil, izjemno modnih športnih jopičev, vseh vrst superg in udobnih puloverjev. Z drugimi besedami, športna oblačila 2.0, ki so jih modni oblikovalci spremenili in popravili. Seveda so ta trend hitro sprejele tudi zvezdnice: Emily Ratajkowski, ki je na reviji za pomlad-poletje 2023 zamenjala zgornji del obleke in hlače iz džinsa za trenirko Balenciaga x adidas, ter Bella Hadid in Hailey Bieber, ki trenutno prisegata na slog athleisure, kar pomeni elegantna športna oblačila.

Emily Ratajkowski

Manekenka je podlegla čarom športnega sodelovanja Balenciaga x adidas. Dokaz za to je spodnji videz.

Eva Longoria

Na ulicah Los Angelesa je bila Eva Longoria opažena v udobnem videzu, sestavljenem iz brezhibnih športnih hlač in puloverja ter superg Nike Air Force. Njen videz je daleč od seksi prozornih oblek ali oblek z bleščicami, v katerih smo jo vajeni videti, vendar je v njem prisotna domneven šik, ki se dobro počuti.

Bella Hadid

V zadnjih nekaj mesecih je manekenka opustila obsedenost s slogom 70. let in se odločila za athleisure modo, ki je popolno ravnovesje med telovadnimi in uličnimi oblačili. Kaj ji je všeč? Mešanje hlač za jogging s kratkimi topi.

Kim Kardashian

Ali bo po tem, ko je postala modna obsedenost s pajkicami in oprijetimi pajaci, enako storila tudi s hlačami za jogging? Kim Kardashian je v trenirki Balenciaga potrdila vrnitev trenirke na ulice Los Angelesa, ko se je odpravila na košarkarsko tekmo svoje najstarejše hčerke North.

Rihanna

Ko gre za športna oblačila, Rihanna rada kombinira in dopolnjuje svoj videz. Pevka je trenirko adidas s tremi črtami kombinirala s sandali s peto Amina Muaddi in torbico Prada x adidas

Hailey Bieber

Na ulicah Los Angelesa je bila opažena Hailey Bieber, za katero se zdi, da se je od svojega značilnega kalifornijskega sloga preusmerila v trend athleisure, pravo ravnovesje med telovadnim in uličnim oblačilom, ki ga model obvlada s talentom.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zmožni ste veliko več, kot mislite, ali od kje nam vsa ta negativna prepričanja o sebi?

Priporočamo tudi: To je najljubša šminka Kate Middleton, ki je ni želela posoditi Meghan Markle

Najbolj brano