To je najljubša jesenska torbica Reese Witherspoon (+ kje jo kupiti)

Obožuje jo tudi Katherine Schwarzenegger.

To je najljubša jesenska torbica Reese Witherspoon (+ kje jo kupiti) - Foto: Profimedia

Zvezdnice imajo očitno podoben stil. To velja tudi za torbico Pot de Miel znamke Clare V.. Ključen kos poletne garderobe - pletena torbica - je krasila stajlinge tako Katherine Schwarzenegger kot Reese Witherspoon, s čimer je bilo dokazano, da torbica ni popoln dodatek le za toplo vreme.

Veste, da je torba dobra, ko jo dve zelo elegantni zvezdnici nosita v istem času. Tradicionalna estetika Reese z juga Amerike se precej razlikuje od Katherinine nagnjenosti k trendom, toda ena torbica iz ratana je pomagala premostiti vrzel med njima že to poletje.

Cenovno ugodna torbica znamke Clare V. ni ravno nova, saj jo Reese nosi že več kot leto dni. Toda letos je igralka zamenjala njen črn pas z bolj zemeljsko rjavo barvo.

Katherine pa je črni pas obdržala, morda zato, ker se bolje ujema z njenimi stajlingi.

Oblika torbice spominja na posodo medu, navdih za njeno izdelavo pa je bila prav narava. Oblikovana je iz ročno tkane slame, obarvane v kremni ali rdeč odtenek. Na voljo je s črnim usnjenim zgornjim ročajem, vendar se lahko daljši pasovi kupijo posebej.

Reese torbico nosi že od lanskega julija, običajno z lahkimi oblekami in športno elegantnimi stajlingi.

Čeprav je Katherine še nima dolgo, toda že dokazuje, da se torbica ujema tudi s pajkicami ali pajacem.

Te jeseni se nikar ne poslovite od pletenih torbic. Če pa je še nimate, ni nikoli prepozno, da jo dodate v svojo kolekcijo. Poiskali smo prav to, ki jo Reese in Katherine obožujeta.

Clare V.

Shopbop, cena: 172,16 evrov

Fotografije: Profimedia, Shopbop

Preberite še: Pozor, vračajo se baretke! Poglejte, kako jo je kombinirala Bella Hadid

Priporočamo tudi: Margot Robbie je v New Yorku nosila čudovit kostim iz 80. let 
 

Najbolj brano