Pozabite na vidne tangice, to je še bolj drzen trend tega leta

Si za leto 2022 želite več sijaja, manj tkanine, več preglednosti in nedvomno več drznosti? To bo torej pravo leto za vas. 

Pozabite na vidne tangice, to je še bolj drzen trend tega leta - Foto: Instagram

Kaj bo trend letošnje pomladi? Prozorna obleka, tako je!
Ali se je mogoče poročiti v prozorni obleki? Odgovor je pritrdilen in Camille Charrière to potrjuje z zbiro za svoj veliki dan. Poroka francoske vplivnice in pisateljice je bila ena najbolj viralnih, bila je celo označena kot dogodek meseca, zanjo pa ta goreča modna ljubiteljica poskrbela tudi z izbiro poročne obleke, ki je odlično razkrivala njeno spodnje perilo. Obleka je bila naravnost čudovita, tanke in ozke naramnice so krasile njena ramena, drobna, prefinjena čipka, ki se je rahlo svetila v soju svetlobe pa je naredila prečudovito celoto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

Dizajn, ki ga je Camille Charrière izbrala za svojo poroko, je presenetil s svojo drznostjo, a hkrati predvideval, kaj bo eden najbolj seksi trendov leta 2022: prozorna obleka.

Harris Reed je nato v svojo pomladno poletno kolekcijo vključil čipkasto obleko z globokim izrezom, ki odlično razkriva spodnje hlače.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harris Reed (@harris_reed)

Ne spreglejte:

Harris Reed, 2022

Moč prozorne obleke se zagotovo širi in obleka je postala izbira, za katero se zdi, da se jo posvojile tudi številne druge znamke, ki so se na modni pisti odločile pokazati kreacije, ki omogočajo pogled na spodnje perilo. Supriya Lele se je odločila za mrežasto obleko, medtem ko se je Kim Shui odločila za prosojno obleko z izrezanimi detajli, ki jo navdihuje kavbojski videz. Staud se je namesto tega odločil za dolgo obleko, ki jo ponosno krasijo dolgi rokavi in občutljivo razkriva prisotnost spodnjega perila.

Supriya Lele, 2022

Kim Shui, 2022

Staud, 2022

Poleg tega bela ni edina barva, izbrana za ustvarjanje teh "prozornih" oblek. Črna je na primer idealna za ustvarjanje iger svetlobe s kristalnimi aplikacijami in bleščicami, kot je razvidno iz zbirk Khaite ali Rejina Pyo, ki dajejo temu trendu še bolj glamurozni pridih. Če Blumarine svojo ekstravaganco poudarja v bež odtenkih,  Rick Owens ali David Koma dokazujeta, da je prozorno obleko mogoče nositi tudi v bolj ekstremnih barvnih paletah, z uporabo rdeče ali limeta zelene, v absolutnem maksimalizmu perja in bleščic.

Rejina Pyo, 2022

Blumarine, 2022

Rick Owens, 2022

Rick Owens, 2022

David Koma, 2022

Fotografije: Instagram/@blumarine 

Preberite še: 5 enostavnih modnih trikov, s katerimi boste izgledali višji, če ne marate čevljev s peto

Preberite tudi: Ti brezčasni čevlji so za leto 2022 deležni ultramodne preobrazbe

Najbolj brano