Zarine najbolje prodajane kavbojke so spet na zalogi: Zara svoje najbolj elegantne kavbojke izdala v praznični različici

Prilegajoča se oblika ekstravagantnih hlač z bleščicami, ki je bila že razprodana, zdaj pa jo je Zara pravkar ponovno izdala. Iskreno, takoj ko jih boste zagledali, se boste zaljubili.

Zarine najbolje prodajane kavbojke so spet na zalogi: Zara svoje najbolj elegantne kavbojke izdala v praznični različici - Foto: Profimedia

Če nam je kaj postalo jasno, je to, da si po pandemiji in vsem repertoarju preprostih, osnovnih in udobnih oblačil, ki smo jih nosili v tem letu 2022, zdaj želimo preprosto zabave: barv, svetlosti, drznih in presenetljivih modelov ter pustiti dolgočasje ob strani. Naše najljubše trgovine se tega zavedajo, zato so ustvarile vse vrste oblačil, ki ustrezajo našim modnim potrebam. Zdaj, ko se bliža praznična sezona, pa še toliko bolj.

V tem letnem času je običajno videti obleke in družabne kose, vendar pa z veseljem opazujemo, kako so vsakdanja oblačila na novo oblikovana z veliko domišljije. Najboljši primer za to so kavbojke Zara, ki so že bile uspešnica, zdaj pa so jih na veselje vseh, ki imajo radi briljantne kavbojke, ponovno izdali.

Ne spreglejte:

Zarine najbolje prodajane kavbojke za zabavo!

Kavbojke, ki smo jih odkrili med Zarinimi zadnjimi novostmi in so že postale hit, so kavbojke z visokim pasom, ravnim dizajnom in žepi. Natančen model na spletni strani Zara jih označuje kot "Slim Fit - Straight Leg".

Barva teh hlač je sprano modra, vendar je značilnost tega oblačila nedvomno detajl z bleščicami, dodatna fantazija, ki jo te klasične hlače potrebujejo, da zasijemo ta božič. Nedvomno so kavbojke odlična možnost za ležerno nošenje, a s pridihom kul efekta, s temi hlačami preprosto ne morete zgrešiti. Cena teh kavbojk z biseri iz Zare je 39,95 evra.

Zara, cena: 39, 95 €

Spredaj se kavbojke zapenjajo z zadrgo in gumbom, poleg tega pa so zelo elegantne, da boste v tej praznični sezoni kraljica prav vsake zabave.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Blake Lively osupnila z nenevadno izbiro manikire: Baročna poslikava po navdihu cvetličnih tapet, je presenetljivo elegantna

Priporočamo tudi:Pojavile so se nove grozljive govorice o smrti kraljice Elizabete II.: Se je skrivaj res borila z rakom?

Najbolj brano