Zbogom, hlače! Kendall Jenner le v najlonkah si na ulicah Los Angelesa drzne nositi ultra seksi trend

Nenavadna moda brez krila ali hlač 2022, ki jo je že prevzela Kendall Jenner, ki obvlada igro prosojnosti. Njen stajling si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/3

To bo preizkusilo našo drznost, sprožilo bo več govoric, takoj ko bomo stopili pred vrata, vzbudilo bo pozornost mimoidočih, a čudna moda, da gremo ven brez krila ali hlač, bo dejanje osvoboditve in, zakaj ne, tudi ženske emancipacije. Nič več nam ne bo treba iskati prave kombinacije, tako glede oblačil kot barv, ali naj bo spodnji rob dolg ali kratek, ali je bolje, da je oblačilo oprijeto ali široko. V ospredju so noge, ki jih morda pokriva par prosojnih ali superprepustnih nogavic, medtem ko so oblikovalci za pomlad in poletje 2023 na modno pisto že pripeljali različice z golo kožo (Alexis Mabille in Miu Miu).

Kendall Jenner se je sprehajala po ulicah Los Angelesa in nam ponudila ekskluzivni predogled kolekcije Bottega Veneta pomlad-poletje 2023, ki jo je septembra v Milanu predstavil Matthieu Blazy. Njen stajling si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano