Blake Lively osupnila z nenevadno izbiro manikire: Baročna poslikava po navdihu cvetličnih tapet, je presenetljivo elegantna

Blake Lively se je odločila za nenavadno cvetlično manikiro, ki spominja na brokatne tapiserije iz 70. let prejšnjega stoletja.

Blake Lively osupnila z nenevadno izbiro manikire: Baročna poslikava po navdihu cvetličnih tapet, je presenetljivo elegantna - Foto: Profimedia

Čeprav so pozimi običajno priljubljene manikire v sezonskih odtenkih foncé, kot so temno rdeča, burgundska in jagodno vijolična, najboljši umetniki nohtov navdiha ne črpajo le iz narave, temveč tudi iz umetnosti, glasbe, mode in arhitekture. 

Ameriška igralka Blake Lively pa presenetljivo svoj osebni navdih za manikiro črpa iz tapet.

Ne spreglejte:

Njene nohte so navdihnile cvetlične tapete iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja.

Igralka je na Instagramu objavila fotografijo svojih sveže urejenih nohtov, ki so bili ovalno oblikovani in okrašeni s cvetlično poslikavo nohtov v kombinaciji gorčičnih, bordo, rožnatih in zelenih tonov, ki jih je poimenovala "babičino vintage ozadje". Zahvalila se je tudi priznani manikerki Elle Gerstein za nov dizajn, ki kljub temu, da nas spominja na težko vidne tapete (in zofe) iz 70. let, je bila igralka prepričana, da je na njej videti čudovito. Lahko bi rekli, da so to izpopolnjeni babičini nohti, posodobljeni za leto 2022. 

V objavi je Blake Lively označila House of Hackney, britansko znamko za dekor, modo in življenjski slog, znano po svojih odtisih, in namignil, da stranka in strokovnjak temeljita na enem od ozadij te znamke. Čeprav je na spletni strani znamke na voljo nešteto različnih modelov, menimo, da je to verjetno ozadje Aurora v barvi Chartreuse, ki je poklon kitajskemu orientalizmu in ima podobno barvno paleto.

Ko boste naslednjič obiskali salon za nohte ali svojega najljubšega strokovnjaka, se prepustite domišljiji, saj je navdih povsod in poskusite razmišljati izven ustaljenih okvirjev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Superživilo, ki bi ga v svoj jedilnik morale umestiti ženske po 50. letu: Ta bogata zelenjava z izredno malo kalorijami je kraljica hujšanja in dobrega počutja

Priporočamo tudi:To jesen in zimo se na škornjih vrača peta, ki smo jo oboževali pred 20 let

Najbolj brano