Monica Belluci očarala z nepričakovano lepotno preobrazbo: Njen slog je odličen vir navdiha za vse starejše od 50 let, ki iščete eleganco in preprostost

Prefinjen in eleganten kroj s skoraj retro pridihom, ki daje igralki svež čar. Tako kot vse kratke pričeske tudi ta, ki jo nosi Monica Bellucci, osvetli obraz in poudari njene popolne poteze. Rezultat? Pomlajevalni videz, kot nalašč za starejše od 50 let, iz katerega lahko brez strahu črpate navdih.

Monica Belluci očarala z nepričakovano lepotno preobrazbo: Njen slog je odličen vir navdiha za vse starejše od 50 let, ki iščete eleganco in preprostost - Foto: Profimedia

Lepotica Monica Bellucci je del igralske zasedbe filma Diabolik - Ginko all'attacco! družbe Manetti Bros, ki si ga bomo lahko ogledali v kinematografih in v katerem igra Alteo, plemičko, zaročeno z inšpektorjem Ginkom, ki ima obraz Valerija Mastandree. Za to vlogo z močno osebnostjo si je lahko omislila le primeren, eleganten in nekonvencionalen videz: zelo kratek bob s stransko prečko, ki daje igralkinemu lepemu obrazu še več gracioznosti in ženstvenosti. Rezultat je kratka pričeska, ki je klasična in prefinjena, z izrazitim slogom.

Ne spreglejte:

Prva podoba Monice Bellucci v vlogi Altee je bila objavljena na Instagram profilu Diabolik The Film, lepotna preobrazba filmske dive pa je resnično neverjetna. Ta pričeska je primerna za Monico Bellucci, ki se brez težav znajde v vseh dolžinah in dimenzijah, saj njena naravna lepota nikoli ne gre iz mode. Zato je njen slog vedno odličen vir navdiha za starejše od 50 let, ki iščejo eleganco in preprostost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diabolik - Il Film (@diabolikfilm)

Kratek bob Monice Bellucci

Monica Bellucci je s kratkim bobom pokazala novo razsežnost pričeske, zaradi česar so njeni lasje postali bolj kompaktni in sijoči. Pričeska je idealna, če so vaši lasje gosti, a želite preizkusiti kratko pričesko s konicami obrnjenimi navzven, ki je praktična, ženstvena, laskava in enostavna za urejanje. Pravzaprav pričeska pomaga ohraniti naravno in preprosto oblikovanje, poleg tega pa se uporablja za zagotavljanje ravnovesja in simetrije obraza. Zagotavlja odličen volumen na vrhu glave in dobro teksturo. S poudarkom na očeh in ličnicah daje svežino, kot vidimo na čudoviti igralki. Po drugi strani pa, kot pravi frizer Cristiano Filippini, "Bellucci je vedno Bellucci: skoraj nikoli se ne zmoti in pravzaprav se tudi frizer težko zmoti pri takšnem obrazu.

V igralkini preobrazbi na snemanju filma Diabolik je še ena presenetljiva lepotna podrobnost. Gre za njene oči. Monica Bellucci je klasična sredozemska lepotica s temnimi lasmi in očmi. Prav temno rjava barva njenih oči ji daje magneten in globok pogled. Zdaj sta jo nadomestili dve modri kontaktni leči. V filmu ima Monica leden pogled. Kot nalašč za lik, ki ga igra. In v skladu s celotnim videzom: kratki črni lasje se dobro ujemajo z rdečimi ustnicami in svetlimi očmi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Horoskop: Kakšen vpliv na horoskopska znamenja ima Venera v strelcu?

Priporočamo tudi: Novica, ki vas bo šokirala: 3 nepričakovani razlogi, da zjutraj še naprej uživate v rogljičku, tudi če ste na dieti!

Najbolj brano