Čudovita Amal Clooney v zelenem usnjenem krilu nas uči, kako nositi barve tudi pozimi

Gozdni odtenki navdihujejo videz nove sezone.

Čudovita Amal Clooney v zelenem usnjenem krilu nas uči, kako nositi barve tudi pozimi - Foto: Profimedia

Japonci uporabljajo natančen izraz, ki označuje opazovanje jesenskega listja: Momijigari, kar dobesedno pomeni "lov na rdeče listje". Tisočletna tradicija, po kateri vzhajajoče sonce vsako leto od septembra do decembra občuduje padajoče listje in čarobno vzdušje, ki ga ustvarja.

Tudi modni trendi za jesen in zimo 2022/2023 so se lahko zgledovali po toplih in ovijajočih odtenkih, značilnih za jesen, ne le po rdeči in oranžni, temveč tudi po odtenkih podrasti, od rjave do zelene in bordo barve. Amal Clooney je ljubiteljica globokih in intenzivnih barv, zato je zlahka izbrala gozdno zeleno za usnjeno krilo Giorgio Armani, h kateremu je oblekla pulover v isti barvi in čevlje s petami Giambattista Valli, da bi se udeležila kampanje Get Her There, ki jo je organizirala Michelle Obama za spodbujanje enakosti spolov. 

Usnjeno krilo, ki ga nosi najbolj šik odvetnica Hollywooda, je tako elegantno in čutno, kot bi si le lahko zaželeli za novo sezono. Mehko in oprijeto midi krilo poskrbi za prefinjen in edinstven jesenski videz. Libanonska odvetnica je za usnjeno krilo izbrala zeleno barvo, ki se odlično ujema z vsemi drugimi odtenki jesenske palete, od gorčično rumene do oker, od temno rjave do slivove.

Zeleno krilo Amal Clooney je še bolj posebno zaradi skritih žepov, ki so tudi zelo praktični, zapiranje na preklop pa ustvarja čutno, a diskretno odprtino, podobno razporku.

Kako nositi zeleno usnjeno krilo Amal Clooney pozimi 2023

Je ikona elegantnega in sodobnega sloga in ni priložnosti, ob kateri ne bi navdušila s svojim brezhibnim videzom. Tudi tokrat je z zelenim midi krilom zadela v polno. Prefinjena Amal je izbrala popolnoma zelen videz, vendar vas nič ne ovira, da se odločite za barvno kombinacijo, na primer tako, da zeleno krilo oblečete s temno vijoličnim puloverjem in rjavimi semiš škornji. Krilo na preklop je odlično tudi pod trenčkotom in črnim plaščem, da vaši obleki doda diskreten in izjemno eleganten barvni pridih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na kavbojke, to je trend hlač z neobičajnim detajlom, v katerih bodo vaše noge videti veliko daljše

Priporočamo tudi: Shujševalni pire, ki ga brez slabe vesti lahko uživate vso zimo: Korenastna zelenjava, ki prispeva k pravilnemu delovanju telesa in vsebuje ekstremno malo kalorij

Najbolj brano