Pozabite na kavbojke, to je trend hlač z neobičajnim detajlom, v katerih bodo vaše noge videti veliko daljše

Prvič smo jih videli na modni reviji nekdanje članice Spice Girls, zdajšnje modne oblikovalke, in bila je ljubezen na prvi pogled. 

Pozabite na kavbojke, to je trend hlač z neobičajnim detajlom, v katerih bodo vaše noge videti veliko daljše - Foto: Profimedia

Hlače z razporkom? Mi ideji prikimavamo in bila je ljubezen na prvi pogled, ko smo jih prvič uzrli na modni reviji Victorie Beckham za pomlad in poletje 2019. Vsekakor si trend želimo poskusiti tudi sami, zato izberemo hlače, ki imajo spodaj razrezan rob, in tudi sami se počutimo, da bi lahko hodili po modni pisti.

Odlične pa so tudi za vsak dan. Hlače so se dobro uveljavile, navdušile tako modne hiše, kot tudi vse modne navdušenke, ki se rade poigravajo z novimi stili. Kombinacij za nošenje je ogromno, od športne verzije, džins verzije, našli bomo tudi elegantne hlače s prerezanim robom. Brez slabe vesti se lahko odločite za minimalistično verzijo stila, s katerimm navdušuje Hailey Bieber, ki se je odločila za hlače v bež, kremni barvi, popestrila pa jih je s širokim blazerjem in čevlji s peto. Omeniti moramo tudi Victorio Beckham, ki je prava kraljica teh hlač in v njih ponosno paradira. Mi smo jo ujeli med sprehodom po ulicah, nosila pa je hlače v svetlo bež, rumeni barvi, katerim je dodala svetel zgornji del in trendovsko torbico v oranžno bakreni barvi. 

Če potrebujete navdih, je tukaj je nekaj modnih navdušenk, ki samozavestno nosijo te šik, elegantne hlače. Bodite v trendu tudi vi. 

Vam je všeč stil Victorie Beckham, potem je to pravi stajling za vas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Tukaj je še en minimalističen, a hkrati trendovski stajling. Izberite hlače v bež, kamelji barvi, popestrite jih z dobrim blazerjem ali jakno in ne pozabite na šik torbico, ki bo stajling povzdvignila na nišji nivo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Izberite kostim v rdeče rjavi barvi, popestrite ga s pletenino v neznejšem odtenku in šik čevlji s peto. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Ali pa se odločite za bolj enostavno, elegantno verzijo. Izberite črne hlače z razporkom, dodajte jim širši, eleganten blazer ali jakno v kultni, živi barvi in ne pozabite na dober par čevljev, ki bo celoten videz povzdvignil na višji nivo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin)

Če ste pristaši bolj sproščenega videza, izberite kavbojke in bogato, širšo pletenino, s katero boste ustvarili udoben in mladosten videz. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin)

Sproščeni videz pa prav tako lahko pričarate s kostimom v denim obliki, morda izberite kostim v bolj zemeljskem tonu, dodajte mu pletenino v toplem odtenku in pripravljani ste za dogodivšine dneva. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

Če vas je navdušila zgornja modna navdušenka se tudi odločite za bolj drzen stajling in izberite hlače v bolj intenzivnih, morda celo zlati barvi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin)

In še za konec, s popolnoma črnim stajlingom resnično nikdar ne morete zgrešiti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Stilista bi morali odpustiti": Sarah Jessica Parker nosila najbolj konfuzen stajling Carrie Bradshaw doslej 

Preberite tudi: Od salonarjev do škornjev: 4 modeli čevljev, na katere Kate Middleton prisega vsako jesen

Najbolj brano