Kate Middleton nas je v zadnjem tednu navdušila kar v dveh stajlingih

Vojvodinja nam je v navdih za jesensko oblačenje.

Kate Middleton nas je v zadnjem tednu navdušila kar v dveh stajlingih - Foto: Profimedia

Vse najljubše kraljeve dame so po poletnem premoru spet stopile v javnost.  V prejšnjh dveh tednih smo videli čudovito paleto oblek, od lepih dnevnih stajlingov, do čudovitih poletnih in glamuroznih večernih oblek. Nikoli ne razočarajo, kajne?

Vojvodinja Cambriška je prejšnji teden obiskala kraljevo vrtnarsko društvo, kjer je praznovala novo predstavitev vrta za igranje, ki ji je pomagala zasnovati že maja.

Vojvodinja se je primerno oblekla za temo na prostem in se odločila za belo midi obleko s širokim pasom, pikicami in cvetličnim vtorcem znamke Emilia Wickstead. Ohlapna in lahka obleka je bila kot nalašč za prehodni čas med poletjem in jesenjo. Zvezdnica kraljevega sloga je videz dopolnila z njenimi priljubljenimi espadrilami.

Včeraj zjutraj pa je bila videti super šik, ko je obiskala organizacijo Family Nurse Partnership - prostovoljni program za obisk na domu staršev do 24 let. Kate je nosila široko krojene hlačne hlače in mornarsko modro bluzo z belimi pikami, obula pa je črne čevlje z visoko peto.

S svojo značilno pričesko glamuroznih kodrov se je obračala proti fotoaparatom in z nasmehom pokazala svoj minimalistično naličen obraz.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Teden mode v New Yorku je napovedal povratek pričesk iz osemdesetih

Priporočamo tudi: Kendall Jenner je postala blondinka!

Najbolj brano