TO naj bi bil trik, ki Kate Middleton cel dan pomaga ostati v petkah!

Stal pa naj bi vas nekaj več kot 15 evrov.

TO naj bi bil trik, ki Kate Middleton cel dan pomaga ostati v petkah! - Foto: Profimedia

Kate Middleton je morda res kraljeva modna ikona, kar pa še ne pomeni, da je popolnoma odporna proti vsakdanjim ženskim zagatam, kot so boleči koraki v novem paru petk.

No, poleg dejstva, da se med svojimi dnevnimi obveznostmi vsake toliko preobuje v svoj najljubši par čevljev (in odpočije svoja utrujena nosečniška stopala), so tuji mediji že leta 2015 poročali o triku, ki naj bi Kate Middleton že večkrat pomagal pri ohranjanju širokega nasmeha med opravljanjem uradnih kraljevih dolžnosti.

Kot so zapisali v reviji Vanity Fair, naj bi bila Kate ljubiteljica prav posebnih ortopedskih vložkov Alice Bow, ki ustvarjajo vložke za nizke čevlje, kot tudi za petke, cene njihovih izdelkov pa naj bi se začele že pri 15 evrih. 

Kate naj bi postala redna stranka vložkov, ki nudijo udobje sprednjemu delu stopala in blažijo bolečino ob hoji v čevljih z visokimi petami, kot je vir povedal tujim medijem, pa naj bi si Kate privoščila kar nekaj istih vložkov, saj naj bi bila nad njimi preprosto navdušena!

Podjetje sicer nikdar ni ne potrilo ne zanikalo govoric o njihovi najbolj znani stranki, so pa priznali, da se je po objavi tovrstne novice obisk njihove spletne strani znatno povečal.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: To je zagotovo najbolj prikupen prizor z newyorškega tedna mode (in krivi so Beckhamovi!)

Priporočamo tudi: Nakit te Slovenke je naše najbolj dragoceno odkritje zadnjega časa!

Najbolj brano