Kylie Jenner za letošnje poletje napoveduje vrnitev tega priljubljenega vintidž kosa

Na družbenih omrežjih nas vsak dan preseneti fotografija Kylie Jenner, ki se je tokrat odločila, da nam postreže z vintidž topom Versace.

Kylie Jenner za letošnje poletje napoveduje vrnitev tega priljubljenega vintidž kosa - Foto: Profimedia

Že ptice na veji vedo, da je najmlajša sestra iz klana Kardashian / Jenner ena največjih zbiralk oblikovalskih oblačil. Miljarderka, ki ima v lasti Birkin torbice v vrednosti nekaj milijonov dolarjev, do avtomobila, katerega barve se ujemajo z njeno obleko, nam na svojem Instagramu vsak dan pokaže nov dragulj iz svoje obsežne kolekcije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Prejšnji teden smo bili priča Mary-Kate Olsen, ki je nosila svoje starinske kose, a ni minilo dolgo časa, ko je tudi Kylie pozirala v svojem starinskem draguljčku. Njena stilistka Jill Jacobs, s katero sodeluje že nekaj časa, se je odločila, da jo bo oblekla v vintidž Versace top iz leta 2005, katerega cena presega nekaj več kot 5000 dolarjev - a za nekoga, kot je najmlajša sestra Jenner, je to prava malenkost.

Tudi Kylie se ni prvič znašla v "starih" kosih in sodeč po dejstvu, da se vedno več znanih osebnosti pojavlja v kosih, ki so jih nosili že prej ali so jih uspeli najti v številnih trgovinah s starinami, zagotovo lahko trdimo, da je trend vintidž oblačil v porastu. Problem trajnosti v modi je na splošno velik in ta način je le eden izmed mnogih, kako moda lahko reši svet.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj je »trda moda«? Spoznajte jo, saj bo zamenjala vse, kar smo nosili v zadnjem letu

Priporočamo tudi: 13 modnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo v vsaki situaciji

Najbolj brano