Pripravite se na poletje s temi top kombinacijami (za pravi navdih!)

Tri čudovite videze, ki vas bodo navdihnili za prihajajoče poletje, smo našle pri s.Oliverju. Nosite jih že zdaj in popeljite s seboj v vroče dni!

Promocijsko sporočilo, 17. 5. 2021
Pripravite se na poletje s temi top kombinacijami (za pravi navdih!) - Foto: s.Oliver

Safari vzdušje

Bela bluza z dolgimi rokavi, ki jih po želji ali po potrebi zavihate, bo v kombinaciji s safari kratkimi hlačami v spomin priklicala tiste najbolj sproščene poletne dneve in večere, ko se počutite svobodno in radostno. Kombinacija, ki prinaša udobje in hkrati stil, sploh če zraven nosite svoj najljubši nakit.

Sproščena romantika 

Če obožujete poletno romantiko, obenem pa vas navdušuje safari stil, zraven bluze z drobnim cvetličnim vzorcem oblecite safari hlače. Tako boste na zelo všečen način združili romantičen, ženstven slog s poletnim udobjem in sproščenim razpoloženjem.

Cvetlična poezija

Skrajno romantične duše pa boste posegle po cvetlični obleki, ki jo lahko nosite prosto padajočo ali jo oblikujete in oplemenitite z izbranim pasom. Njeni prednosti poleg čudovitega kroja sta vsekakor rumena barva, ki sončnemu poletju doda piko na i, in v vetru plapolajoče blago. Naj se poletje že končno začne!

Najbolj brano