TO so slovenski modrčki, ki so PRELEPI za igro skrivalnic!

Pod prelepe nederčke se podpisuje 24 - letna Patricia Bevc iz Krškega. 

"Mehki modrčki (in spodnje perilo nasploh) so bili od nekdaj moja 'šibka točka'. Pogosto sem si kupila takšnega, saj so se mi preprosto zdeli primernejši za vsakodnevno nošenje, vendar so imeli vedno kakšno konfekcijsko pomanjkljivost, zaradi katere so bili neudobni. Zagon za uresničitev ideje, ki je ždela med stranicami moje skicirke, mi je dal start-up vikend, ki sem se ga morala udeležiti v sklopu izbirnega predmeta podjetništvo. Ko se je projekt uvrstil med prve tri, sem vedela, da sem na pravi poti in da moj trud ne bo zaman," je svojo zgodbo začela Patricia. In če vam je njena zgodba že poznana, se boste navdušile njene novosti.

Tokrat nas je Yummi Apparel navdušil z malce bolj romantičnim pristopom in ovil svoje perilo v zapeljive čipke in rožaste potiske. Patricia je svojo kolekcijo opisala takole:

"Moj navdih pri novi kolekciji modrčkov se je vrtel okrog misli, da nadgradim vse, kar sem predstavila do zdaj. Tako je v tej kolekciji še več čipke in romantičnih detajlov, ki pa se jim pridružujejo osnovni modrčki v črni, beli ter sivi, ki so nepogrešljivi v vsakdanji garderobi. Zelo me je navdihovalo tudi povezano blago z motivom cvetlic, v katero sem se zaljubila in ga kupila že konec prejšnjega leta, blago pa je ob mojem šivalnem stroju čakalo na pravi trenutek," je povedala.

Tudi mi pozdravljamo novo 'yummi' ženstvenost in že komaj čakamo novo kolekcijo!

Preberite še: → Patricia Bevc: Oblikovalka udobnih modrčkov in spodnjega perila Yummi Apparel

Priporočamo tudi: → TO je 16 nastopajočih na Emi 2018 (med njimi je tudi Tanja Ribič)

Najbolj brano