Pomlad 2017: Marx izdal novo kolekcijo s prav posebnim sporočilom

Blagovna znamka Marx Clothes for the people je izdala novo kolekcijo pomlad-poletje 2017, ki je zasnovana pod geslom DARE TO. Posebna kolekcija postavlja izzive in nas tako spodbudi k preizkušanju novih stvari, da bi ustvarili svojo najboljšo podobo.

Moda, 24. 1. 2017
Pomlad 2017: Marx izdal novo kolekcijo s prav posebnim sporočilom - Foto: Promocijsko gradivo

Marx ima sporočilo za vse, ki želijo postati najboljša verzija sebe: "Verjemi vase in vedno daj vse od sebe, ne glede na to, kaj počneš in kakšen izziv imaš pred sabo – preizkušaj nove stvari, ki te oplemenitijo."

Z zgornjim sporočilom je nastalo geslo nove kolekcije DARE TO, ki z vsakim mesecem v letu izziva s posebno temo. Januar je tako z motom DARE TO ACT namenjen udobnim krojem in spodbujanju k aktivnejšemu preživljanju vsakdana.

Celoten videz nove kolekcije sledi zadnjim zapovedim, prav vsak kos pa je primeren za vsakdanji modni stil posameznikov, ki so željni sprememb in za katere izzivi pomenijo pot do uspeha.

Nova kolekcija je združila vplive s konca prejšnjega stoletja z digitalno dobo, v kateri je največja moč vsakega posameznika, da se obleče v svojo najboljšo podobo.

Kolekcija za predstavnice nežnejšega spola je zelo športna, a hkrati glamurozna z izrazitim navdihovanjem v 80. letih. Elementi punka in nove romantike se pojavljajo v detajlih, kot so prosojne mrežaste tkanine, geometrični izrezi in močni grafični kontrasti. Ponovno se vračajo klasične barve 80. let z monokromatično bazo črne in bele na čelu ter močno roza kot glavnim barvnim poudarkom.

Preberite še: NAGRADNO: Osvojite lušten darilni paketek 'Celo leto zmenkov'!

Priporočamo tudi: POREDNE ZAPOVEDI, ki vas bodo naučile ljubiti sebe in svoje telo

Najbolj brano