Za Zendayine stajlinge je odgovoren le en stilist - spoznajte ga

Law Roach je stilist, ki mu Zendaya popolnoma zaupa. 

Za Zendayine stajlinge je odgovoren le en stilist - spoznajte ga - Foto: Profimedia

Zendaya je kraljica rdeče preproge, za njene stajlinge pa ni odgovorna čisto sama. Njen niz ikoničnih videzov podpira njen stilist Law Roach, s katerim sodelujeta že desetletje.

Preberite tudi: Carrie Bradshaw oddaja svoje stanovanje za 23 dolarjev na noč! Poglejte, kako ga najeti


Law Roach na socialnih omrežjih deluje pod vzdevkom Luxury Law. Je ameriški modni stilist, poleg Zendaye pa med stalne stranke šteje še Celine Dion, Ariano Grande, Priyanko Chopra Jonas in Toma Hollanda. Pred kratkim smo ga lahko spremljali tudi kot žiranta v oddaji Ameriški top model, trenutno pa je stalni širant v oddaji Legendary.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Njegovo sodelovanje z Zendayo se je začelo po naključju. Pri igralkinih štirinajstih letih je stiliral njene družinske prijatelje, istočasno pa je Zendaya potrebovala pomoč pri izbiri oblačil za dogodek.

Za WWD je Law priznal, da sta z Zendayo uigran tim že od prvega dneva: "Pri štirinajstih letih o modi ni vedela veliko. Skupaj sva šla po nakupih, se ujela in skupaj sodelujeva od tistega dne. Zdaj je odrasla ženska, ki ve kaj hoče in skupaj sva ustvarila ikonične trenutke."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Zendayini stajlingi pogosto ne navdušujejo le zaradi izjemne unikatnosti, temveč tudi zaradi znamke, ki ta oblačila izdelujejo. Law Roach se trudi, da s svojim delom in sodelovanji podpira tudi manjše oblikovalce in ne zgolj svetovnih modnih hiš - tako sta skupaj z Zendayo pripomogla k uspehu znamk Peter Do, Christopher Esber in Christopher John Rogers.

Pravi, da vsako svojo stranko obleče na podlagi osebnih preferenc in idej za prihodnost. Vsak projekt začne izrazito študiozno, navdih pa največkrat najde na modni brvi in v modni zgodovini. Uživa v eksperimentiranju in se kljub postavljenim zvezdniškim identitetam ne izogiba presenetljivim, neobičajnim stajlingom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Meghan Markle je presenetila v najbolj razgaljeni obleki do sedaj

Priporočamo tudi: Rihanna je z drznimi plašči napovedala glavne trende letošnje zime

Najbolj brano