XYZ Premium Fashion Store postregla z modno revijo Vse je le igra

Ta teden je v XYZ Premium Fashion Store potekala predstavitev kolekcije jesen-zima 2014/15, kjer so bile v sodelovanju s premium partnerji Citypark, MasterCard in Renault Twingo predstavljene najboljše modne smernice sezone.

XYZ Premium Fashion Store postregla z modno revijo Vse je le igra - Foto: Gregor Ravnik

Tokrat smo se podali v središče Cityparka, velemestno džunglo, kjer urbana scena nikakor ne želi več sprejemati togih pravil in zapovedi.

Sodobni rokerji, ki ljubijo usnje in zakovice, se spogledujejo z retrom, si ga upajo kombinirati z modernim, privlačijo poglede in so celo seksi. Pletenine niso le zato, da nas ne zebe, tudi škornji ne, - džins pa bo tako ali tako ostal 'statement' za vedno.

XYZ je tako ponovno postavil na ogled trenutek današnjega časa; kaže široko, izbrano 'mix&match' paleto smernic sezone, kupite in kombinirate jih lahko tukaj in zdaj ali pa so vam le za navdih ...

Dogodek je nastal v sodelovanju premium partnerjev: XYZ Premium Fashion Store, nakupovalnega središča Citypark, družbe MasterCard in podjetja Renault s svojim novim modelom Twinga.

Z misijo podariti nekaj več je po modnem dogodku potekalo nagradno žrebanje za premium nagrade. Srečni dobitniki so prejeli letno naročnino na revijo Elle Slovenija, večerjo za dve osebi v Vili Prešeren, bon v vrednosti 150 EUR za nakup v trgovini XYZ Premium Fashion Store, ki ga je poklonila družba MasterCard, torbico Armani Jeans iz kolekcije jesen-zima 2014/15 in teden z novim modelom Renault Twinga.

Najbolj brano