Victoria's Secret, Ungaro, Winter Kate, Mulberry

Kratke novice iz sveta mode.

Victoria's Secret, Ungaro, Winter Kate, Mulberry - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Znani angelčki

Vedno bližje smo modni reviji Victorijinih angelčkov in končno so v javnost pricurljala imena nastopajočih. Kot že vemo, bo Heidi Klum vodila prireditev, medtem ko Adriane in Karoline ni med nastopajočimi zaradi materinstva. A zaradi odstotnosti znanih obrazov ne bo brv nič manj zanimiva. Po njej se bodo sprehodile Erin Heatherton, Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Chanel Iman, Liu Wen, Izabel Goulart, Isabeli Fontana, Shannan Click, Flavia de Oliveira, Lyndsey Scott, Aminata Niaria, Caroline Trentini, Caroline Winberg, Lily Aldridge, Selita Ebanks ter mlada mamica Alessandra Ambrosio.

Liu Wen je tako postala prva Azijka, ki bo nastopila na predstavitvi priznanega spodnjega perila. Svoj krst pa bo doživela tudi Chanel Iman.

Ungaro izgubil spletni trgovini

Pri Ungaru se srečavajo z vedno večjimi težavami. Potem, ko so k sodelovanju povabili Lindsay Lohan, ki je pomagala oblikovalki Estrelli Archs pri spomladanski kolekciji, problemov kar ni konca. Oče modne hiše Emanuel Ungaro je njun izdelek, predstavljen v Parizu, označil za katastrofo, sedaj pa se umikajo še prodajalci. Kot prva sta to storila Nieman Marcus ter Net-a-Porter, ki veljata za največji šoping destinaciji omenjene znamke (če spustimo njihove lastne butike). Internetni trgovini sta se odločili, da spomladanske kolekcije ne vidita med prodajnimi artikli.

Na kratko

Refinery 29 je imenoval deset najbolj delavnih modnih oblikovalcev. Med njimi najdemo Alexandra Wanga, Diane Von Furstenberg, Miuccio Prada in Samantho Pleet.

Heidi Klum nastopa v praznični kampanji za Ann Taylor, Karl Lagerfeld pa je posnel Anjo Rubik za prihajajočo Fendijevo kampanjo.

Nicole Richie je na svoji spletni strani razkrila fotografije celotne kolekcije Winter Kate.

Tse je k sodelovanju povabil Jasona Wuja, da ustvari omejeno kolekcijo za jesen 2010. linija oblačil bo vsebovala petnajst videzov, ki bodo predstavljeni na februarskem newyorškem tednu mode.

Mulberry je izdelal popolno torbo za vašega Maca. MacBook (Pro), iPhone ter iPod Touch se bodo bohotili v notranjosti stilskih, praktičnih in drugačno dizajniranih torbic.

Najbolj brano