Večni jeans

Si predstavljate svoje življenje brez jeansa? Tudi mi ne. Kosi oblačil iz tega nepogrešljivega materiala so pomemben del modne industrije že več desetletij. Nekateri so celo postali obvezni kosi ženske garderobe.

Večni jeans - Foto: Fotografije IMAXtree, Fotografije IMAXtree in Tadej Windschnurer

1.

Ker je še vedno poletje, bomo začeli pri zelo kratkih hlačah ali mini krilu iz jeansa, ki sta v kombinaciji z visokimi petami videti še manjši kot so, kar ni vedno tako dobro, kot je to morda slišati. Zato te kose pozkusite kombinirati s čevlji brez pet, na primer japonkami, balerinkami in sandali. Tako boste ustvarili ravnotežje med mini kosom oblačila in dolgimi nogami.

2.

Poleg kavbojk, je najbolj uporaben in moden kos iz jeansa, ravno padajoče krilo, ki sega do ali pod kolena. Gre za seksi in sofisticiran kos hkrati. Krilo lahko kombinirate s čevlji z ali brez pet in z vsemi vrstami zgornjih delov, od navadnih T-majic, srajc in puloverjev.

3.

Ko najdete kavbojke, ki vam ustrezajo in poudarijo vašo postavo, se jih držite. Ne glede na to, kaj je modno. Zapomnite si, da niso vsi modni trendi primerni za vse tipe postav. Kavbojke so in bodo vedno trendne.

4.

Všeč nam je bel jeans, če le ni pretesen. Odlično pa se kombinirajo hlače s topi v temnih barvah, na primer črni in kraljevsko modri. Celoten videz pa popestrite z barvnim nakitom.

5.

Kavbojke so odlična rešitev za vsa jutra, ko stojite pred polno omaro in ne veste, kaj obleči. Klasične modre kavbojke in navadna bela T-majica sta večen moden odgovor na vaše vprašanje. Kombinirajte jih še z nepogrešljivim blazerjem za bolj sofisticiran videz.

6.

Kombinezon - najbolj vroč kos te sezone, kombinezon, zlije z džinsom, nam ponujanešteto najbolj trendnih kombinacij. Preizkusite ga s strogim suknjičem in z vrtoglavimi petami. Oblecite ga skupaj s parko, obujte allstarke, v rokah pa nosite drobno svetlečo torbico.

Najbolj brano