Vas zanima, kakšne kopalke nosi Victoria Beckham? Model vas bo presenetil

Preproste, a seksi. Tudi vas spominjajo na Obalno stražo?

Vas zanima, kakšne kopalke nosi Victoria Beckham? Model vas bo presenetil - Foto: Profimedia

Na vrhuncu poletja se modne novice ne vrtijo več okoli najboljših trendov pri kavbojkah ali najbolj vsestranskih blazerjih. Namesto tega so te teme na splošno postavljene v ozadje, da bi omogočile drug pogovor - pogovor o kopalkah. Te dni številne zvezdnice uživajo na poletnih počitnicah po vsej Evropi in hkrati vsem zainteresiranim ponujajo navdih za letoviška oblačila. Nedavni primer sta Victoria Beckham in njene rdeče enodelne kopalke. Nosila jih je na svoji jahti ob obali Antibesa v Franciji; videz je bil preprost in seksi, s pridihom Baywatcha.

Preberite tudi: Victoria in David Beckham uživala na dopustu na Hrvaškem: Predstavljamo vam ekskluzivne fotografije in podrobnosti o njunem dopustu

Victoria Beckham v glamurozni črni obleki potrjuje, da je modna ikona: Oglejte si modni videz z modne revije Jacquemus

Na fotografijah paparacev so bili na krovu plovila opaženi Victoria, David, Romeo, Cruz in Harper Beckham. Oblikovalka je bila fotografirana v prej omenjenih enodelnih kopalkah, črni kapi in velikih temnih sončnih očalih. Kar zadeva obliko, so imele kopalke globok in križan hrbet, živahna barva pa je dopolnjevala njeno bronasto kožo. Glede na to, kar je mogoče razbrati iz profilov posameznih družinskih članov na družbenih omrežjih, so počitnice precej umirjene.

Na začetku počitnic so zvezdnico opazili v najstniško rdečem bikiniju in usklajenem pokrivalu, kar nakazuje, da je živahen odtenek trenutno med njenimi najljubšimi.

Kadar ni v kopalkah ali belih majicah in jeans hlačah, oblikovalka zmaguje v igri poletnih oblek, ki jih je mogoče uporabiti na več načinov. Med postankom v Saint-Tropezu sta se David in Victoria sprehajala po plaži, ko je njena obleka v slonokoščeni barvi lebdela v vetru in je iz svilenega plašča pokukal čipkast modrček.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Na take kratke hlače prisega Ana Klašnja - ne, ne govorimo o kavbojkah

Priporočamo tudi: Pozabite na cvetlični vzorec, Angelina Jolie je nosila najbolj elegantno poletno belo obleko

Najbolj brano