Vanessa Paradis nosi trajnostno modo H&M

Francoska pevka in igralka Vanessa Paradis (40) je obraz pomladne kolekcije Conscious za H&M. V kampanji nosi oblačila, ki so hkrati modna in bolj trajnostna.

Oblačila so del optimistične in romantične pomladne kolekcije, ki vsebuje tudi modne dodatke. Vsi kosi so izdelani iz trajnostnih materialov, kot so organski bombaž, reciklirani poliester in tencel.

Celotna ženska kolekcija bo na voljo v prodajalnah H&M po vsem svetu od konca marca naprej, skupaj s Conscious kolekcijo za moške ter za otroke in dojenčke.

Nekdanja partnerica hollywoodskega zvezdnika Johnnyja Deppa, ki je nastopila tudi v kampanjah slovite modne hiše Chanel, je o sodelovanju povedala: "Vesela sem, da sem lahko del nečesa, kot je Conscious kolekcija pri H&M. Po svojih najboljših močeh se trudim kupovati bolj trajnostno, vintidž slog pa tako predstavlja velik del moje garderobe. Všeč mi je ta okoljsko osveščen slog, tudi sama  nosim in ponovno uporabim stara oblačila."

Kam z odsluženimi oblačili? V H&M!

Sočasno s Conscious kampanjo se pričenja zbiranje oblačil pri H&M. Stranke bodo lahko prinesle oblačila katerekoli znamke, ki jih več ne potrebujejo ali želijo, v izbrane trgovine H&M. V zameno za vsako prineseno vrečo bo stranka prejela H&M kupon. Vsak lahko prinese dve vreči oblačil na dan.

Oblačila bodo zbirali v naslednjih trgovinah H & M po Sloveniji:
Ljubljana, Šmartinska 152g
Celje, Mariborska 100, City Center Interspar
Maribor, Pobreška c. 18
Nova Gorica, Cesta 25. junija 1A

Najbolj brano