Te kavbojke Victorie Beckham bodo podaljšale vaše noge in laskale vaši postavi

Ne glede na vaša leta bodo te kavbojke, ki jih je oblikovala Victoria Beckham, podaljšale vaše noge in vsaj vizualno stanjšale vašo postavo.

Te kavbojke Victorie Beckham bodo podaljšale vaše noge in laskale vaši postavi - Foto: Profimedia

Victoria Beckham je pred leti jasno pokazala, da je njen oblikovalski talent nesporen. Nekdanja pevka skupine Spice Girls je pokazala brezmejen pogum, ko je začela delovati v modnem svetu, pri čemer so jo kritizirali številni kritiki, ki so v njej videli le pevko, ki se želi ukvarjati s poslom. Zmotili so se in to zelo.

Potrpežljivost, vztrajnost, trud in veliko ustvarjalnosti so sestavine, zaradi katerih je žena Davida Beckhama postala ena najuspešnejših oblikovalk v Združenem kraljestvu. Dokaz za to je dejstvo, da strokovnjaki odobravajo vse njene kolekcije in da je Victorijin razvoj, ki zajema vse ženske postave, zadovoljen z njeno novo linijo Victoria Beckham Body.

Preberite tudi: Victoria Beckham navdušila v obleki, ki smo jih pred dobrimi 10 leti nosili ves čas

Pozabite na glamurozne obleke, Victoria Beckham 48. rojstni dan proslavila v tem drznem videzu

Vendar je oblikovalka že pred začetkom tega novega projekta ustvarjala oblačila z namenom izboljšanja in poudarjanja ženskih silhuet. In kako bi lahko bilo drugače, saj je Victoria prva, ki nosi svoje kreacije. Kdo drug bi lahko to storil bolje kot ustvarjalka sama? 

Zdaj je oblikovalka v eni od svojih zadnjih objav pokazala svoje neskončno dolge noge s parom kavbojk, ki so med najbolje prodajanimi v njeni kolekciji.

"Džins Alina je znan po svojem prilegajočem prileganju z visokim pasom in sprednjih žepih z našitki. V letošnji sezoni se barva Worn Blue Wash navezuje na sproščeno estetiko 90. let, oblika pa na 70. leta, dve desetletji, ki sta bili ključni inspiraciji za to sezono. Šivi v barvi tobaka, potiskan pas in usnjen našitek z blagovno znamko na zadnji strani pasu dopolnjujejo videz," tako znamka opisuje te hlače, ki bodo zagotovo postale nepogrešljive v garderobi.

Victoria Beckham, cena: 450 evrov

Če želite do popolnosti ponoviti videz Victorie Beckham, imate srečo. Na voljo je tudi črtasta srajca v moškem slogu, v kateri je pozirala pred ogledalom.

"Izdelana je v Turčiji iz lahkega organskega bombaža, ima škatlast kroj in prsni žep, ki je poudarjen z monogramom VB, izvezenim neposredno pod njim. Nosite jo odpeto s hlačami ali pa jo zataknite v krilo," svetujejo pri blagovni znamki.

Victoria Beckham, cena: 390 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vse ženske so obsedene s temi kontroverznimi čevlji za poletje: Nekatere jih sovražijo, nekatere obožujejo, a zagotovo so prevzele Instagram

Priporočamo tudi: Ana Klašnja je napovedala, kakšno pokrivalo bomo nosili to poletje

Najbolj brano