Pozabite na glamurozne obleke, Victoria Beckham 48. rojstni dan proslavila v tem drznem videzu

To je prava izjava ljubezeni, ki jo je David Beckham ob rojstnem dnevu svoje žene Victorie zapisal na svojem instagramu.

Pozabite na glamurozne obleke, Victoria Beckham 48. rojstni dan proslavila v tem drznem videzu - Foto: Profimedia

V nedeljo, 17. aprila, na veliko noč, je Victoria praznovala 48. rojstni dan: "Vse najboljše najbolj izjemni ženi, materi in poslovni ženski. Privošči si najlepši dan, saj si ga zaslužiš. Vsi te imamo zelo radi." Ta napis je objavljen na Instagramu Victoriinega moža, nogometaša Davida Beckhama. Vključuje tudi fotografijo para, ki se poljublja v mesečini! Victoria se je povsem preprosto odločila, da bo na svojem računu na Instagramu pokazala svojo fotografijo na svoj rojstni dan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Romantična zakonca Beckham

Zakonca Beckham sta že 23 let popolnoma zaljubljena. Nogometaš in nekdanja Spice Girl sta se spoznala na tekmi. David je takrat igral v Manchestru in Victoria ga je prišla gledat. David Beckham ima še vedno znamenito vozovnico za vlak. Tisto, na katero je Victoria po njunem srečanju napisala svojo telefonsko številko. Kakšna romantična gesta!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Poroka Brooklyna Beckhama

Na zasebnem področju para lahko govorimo o treznosti. To pa ne velja nujno za njuno družabno življenje. Brooklyn, najstarejši od štirih otrok družine Beckham, se je pravkar poročil z igralko Nicolo Peltz.  Poročila sta se 9. aprila z na posestvu družine Peltz v Palm Beachu. Dogodka so se udeležile številne zvezde, kot sta sestri Williams (teniški igralki) in igralka Eva Longoria. Poroka se je praznovala po judovski tradiciji. Za razpoloženje je bil izbran raper Snoop Dog, mojster zabave! Družina Beckham je to zvezo proslavila skupaj, saj sta bila Brooklynova brata Romeo in Cruz med ženinovimi spremljevalci, njegova mlajša sestra Harper pa je bila ena od družic.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton in princesa Charlotte sta se za velikonočno mašo ujemali v modri barvi Robin's Egg

Priporočamo tudi: Hailey Bieber in Kylie Jenner sta z nepredvidljivim stajlingom popolnoma spremenili prihodnost festivalske mode

Najbolj brano