Nova barva las Victorie Beckham je popoln trend za letošnje poletje za ženske vseh starosti

Svetleča barva Victorie Beckham je lekcija o tem, kako to pomlad osvežiti rjave lase.

Nova barva las Victorie Beckham je popoln trend za letošnje poletje za ženske vseh starosti - Foto: Profimedia

Balayage je res odličen način za dodajanje svetlobe tudi najtemnejšim lasem. Če ste rjavolaska in vas mika, da bi poskusili s to vrsto posvetlitve, vam je navdih zagotovo Victoria Beckham, ki se je po poroki svojega prvorojenca Brooklyna odločila prenoviti svoj videz z nekaj nežnimi svetlejšimi odtenki na konicah. Rezultat je svetel in dinamičen, ki osvetljuje obraz, vendar nikakor ne izkrivlja naravne barve las.

Delo je bilo opravljeno popolno, mešano, s prekrivanjem različnih odtenkov, pri čemer je blond barva dosežena le na konicah. Odlična izbira za pričesko, postriženo po resah, kakršna je Victorijina, ki je še bolj večplastna in tridimenzionalna. In seveda šik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Zaradi balayagea Victorie Beckham si želimo postati (skoraj) blondinke

Pri balayageu je izbira odtenka ključnega pomena za skladen videz. Pri Victorii Beckham so bili izbrani hladni odtenki, ki se ujemajo z njeno osnovo, ne da bi ustvarili kakršne koli kontraste, ki bi lahko končni rezultat prej postarali kot polepšali. Odlična je tudi velikost pramenov: pri srednje kratki pričeski je malo manevrskega prostora, zato je treba vsako spremembo tona natančno odmeriti. Njena barva je preprosto popolna in je odličen navdih za vitalnost las pred poletjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham pri videzu nikoli ne zgreši in tudi tokrat ni. Z zanimivo tehniko posvetlitve ji je uspelo ohraniti naravno rjavo podlago, ki pa je postala bolj dinamična. Pri tej tehniki posvetlitve gre za barvanje, ki je lahko odlična ideja za tiste, ki imajo malo sivih las in zato ne želijo bistveno spremeniti svoje barve, vendar se želijo biti videti svetlejši ali z drugačno svetlobo.

Ta vrsta hladne blond barve je primerna za vse ženske, ki želijo posvetliti svoje lase, vendar se bojijo zlatih ali kostanjevih odtenkov. Zelo pomembno je poudariti, da ta tehnika dodaja volumen in gibanje tankim lasem, kot v Victorijinem primeru. Balayage je zaradi možnosti prilagajanja vsekakor strateško pomemben za harmonijo vseh tipov obraza.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kylie Minogue razkriva lepotne skrivnosti, ki jih težko verjamemo: Je res tako enostavno izgledati tako dobro?

Priporočamo tudi: To je top, ki bo letošnje poletje izpodrinil klasično belo majico: Zvezdnice ga nosijo že sedaj

Najbolj brano