Victoria Beckham navdušila v obleki, ki smo jih pred dobrimi 10 leti nosili ves čas

10. 5. 2022
Victoria Beckham navdušila v obleki, ki smo jih pred dobrimi 10 leti nosili ves čas (foto: Profimedia)
Profimedia

Praznovanje ženskega telesa in vseh njegovih oblin.

Na začetku je bila Kim Kardashian tista, ki je leta 2018 z blagovno znamko SKIMS prvič predstavila oblačila za oblikovanje. Od takrat so se ta oblačila spremenila iz spodnjega perila, ki se nosi pod oblačili, v oblačila sama. Tako je tudi z novo linijo VB Body Victorie Beckham. Nekdanja Posh-Spice je predstavila kolekcijo, ki slavi žensko telo in blagovno znamko ter se vrača k njenim koreninam. "VB Body ni spodnje perilo, je bolj hibrid med oblikovalnimi oblačili in konfekcijo. S to kolekcijo smo se vrnili k našim koreninam in ključnim značilnostim, kot so močne, seksi silhuete, ki so postale sinonim za blagovno znamko Victoria Beckham," je oblikovalka razkrila za WWD. Kot vedno se Victoria sama izkaže za najboljši model. Oblikovalka je pozirala pred ogledalom v obleki z enim rokavom in zelo oprijetim krilom svinčnika, rezultat pa je obleka, ki žensko obliko postavlja v središče in slavi telo, prav taka, ki smo jo oboževali pred desetimi leto, ko je to bil eden največjih trendov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Preberite tudi: Pozabite na glamurozne obleke, Victoria Beckham 48. rojstni dan proslavila v tem drznem videzu

Videz Victorie Beckham na sinovi poroki je bil edinstveno netradicionalen: Njena obleka je bila tako drzna kot prefinjena

"Blush is the new black", piše Victoria Beckham ob videoposnetku na Instagramu, v katerem nam predstavi novo barvo/obsedenost za pomlad 2022. Da, ker bo elegantna temno rožnata barva z nude učinkom poudarila celo prve znake zagorelosti in komaj čakamo, da jo nosimo. "Namen te kolekcije je poudariti naše obline, proslaviti, kdo smo in kaj nam je dano," je Victoria Beckham ekskluzivno povedala za Elle UK. Oblikovalka je tudi povedala, da jo je navdihnilo nedavno potovanje v Miami: "Njihov pristop k oblačenju je vsekakor 'manj je več', zato je bilo delo na kolekciji res osvobajajoče." Obleka, ki ga nosi Victoria, je izdelano iz težkega, čvrstega džersija, ki oblikuje in poudari obliko. Paleta kolekcije zajema nevtralne barve, črno, belo, rdeče in temno čokoladno rjavo, vendar so v pravem slogu VB prisotni tudi živahni odtenki, kot je drzna paradižnikova rdeča.

Kako nositi obleko Victorie Beckham?

Enostavne silhuete, asimetrične linije in sartorialni detajli poživijo ta čutni kos, ki bo videti odlično tako v kombinaciji z oprijetim krilom kot širokim suknjičem. Dodajte še barvne sandale in počutili se boste popolno v svoji koži.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: S hojo do fit linije: Rutina 12-3-30 je postala viralna

Priporočamo tudi: Hidratacija je pomembna, ampak – ali je voda iz pipe škodljiva za kožo? Vaša koža lahko postane suha in izgublja elastičnost ter prožnost