Spoznajte del rey, Mulberryjev poklon Lani

Očitno se tudi modni svet še kar ne misli naveličati pevke Lane Del Rey: zdaj so ji pri britanskem Mulberryju posvetili celo model torbe.

Lana Del Rey na reviji Mulberry s posebej zanjo izdelano torbico del rey v beli barvi. Foto: blog.mulberry.com

Pri omenjeni hiši, v kateri so ustvarili kultno alexo, imenovano po Alexi Chung, so v nedeljo javnosti prvič predstavili torbo del rey.

V beli različici iz nojevega usnja, izdelano posebej zanjo, jo je imela na komolcu obešeno sama Lana Del Rey, ki je nato (seveda) sedela v prvi vrsti na Mulberryjevi modni reviji za jesen in zimo 2012. Torbe del rey so našle svoje mesto tudi na modni brvi.

Kreativno direktorico pri Mulberryju Emmo Hill naj bi navdihnila Lanin "melanholični glas, poln duše, in nostalgična lepota njenega singla in videospota Video Games". Torba del rey bo na prodaj od maja naprej v različnih barvah po cenah od okrog 1.000 evrov naprej.

Mulberryjeve večerje v londonskem Savile Clubu so se na večer po reviji poleg Lane Del Rey, ki je na druženju tudi zapela, udeležile še Michelle Williams, Elizabeth Olsen, urednici Anna Wintour z ameriškega in Alexandra Shulman z britanskega Voguea, Alexa Chung in drugi modno osveščeni izbrani gostje. Video z obeh dogodkov si oglejte spodaj.

Fotografije: blog.mulberry.com

 


 


Najbolj brano