Rose Hanbury, domnevna ljubica princa Williama, na Charlesovem kronanju v čevljih, ki jih je Kate Middleton nosila le dva dni prej

To so čevlji s pentljo, ki jih božuje Meghan Markle, pred kratkim pa je enake nosila tudi Kate Middleton.

Rose Hanbury, domnevna ljubica princa Williama, na Charlesovem kronanju v čevljih, ki jih je Kate Middleton nosila le dva dni prej - Foto: Profimedia

Markiza Rose Hanbury na kronanju kralja Charlesa III. nosi enake čevlje kot Meghan Markle in Kate Middleton

Če smo natančno analizirali kraljevo podobo na kronanju kralja Charlesa III., smo našli različne simbole in sklicevanja na kraljico Elizabeto II. in celo na Lady Diano (prek uhanov, ki jih je nosila Kate Middleton). A le če pogledamo globlje, lahko najdemo še druge elemente, ki nam kot skrivno sporočilo pripovedujejo o spletkah in vozlih britanske kraljeve družine. Številni med njimi zadevajo nekdanjo manekenko in markizo iz Cholmondeleyja Rose Hanbury, ki je ob Charlesovem kronanju omenila (s pomočjo čevljev) veliko odsotno udeleženko zgodovinskega dogodka, Meghan Markle. Gre za kočljivo vprašanje, pri katerem slog ni le estetsko dejstvo, temveč tudi sredstvo za (morda) sporočanje svojih stališč.

Omenjeni izrezani čevlji so kultni italijanski kos znamke Aquazzura, model, ki ga je ameriška igralka (Harryjeva žena) zelo vzljubila, Kate Middleton pa ga je nosila 24 ur pred slovesnostjo, ki je dokončno začela novo obdobje britanske krone. V središču te intrige je prav ta par čevljev: so protagonisti posameznih kraljevih videzov in postavljajo tri ženske, o katerih se je veliko slišalo.

Tekmica Kate Middleton ima zdaj pomembno vlogo na britanskem kraljevem dvoru

Piše se leto 2019 in Kate pričakuje tretjega otroka, Louisa, medtem ko britanski tabloidi napadajo njuno zasebnost s fotografijami Williama ob Rose. Takoj se pojavijo govorice o morebitni zunajzakonski aferi (brez konkretnih dokazov) v luči krize, ki jo Hanbury doživlja z možem Davidom, sedmim markizom Cholmondeleyjem in 23 let starejšim od nje. Revije se ponovno lotijo zasebnega življenja kraljeve družine in zaradi tega ali drugih skritih razlogov se govorice končajo, prav tako kot prijateljstvo med Kate in Rose.

Tudi Kate Middleton jih je v četrtek kombinirala s črno-belo obleko.

Toda s prihodom kralja Charlesa III. na prestol je bil njen mož David povišan v čakajočega lorda: imenovanje, ki je njegovi ženi Rose Hanbury uradno odprlo vrata palače, s čimer je prevzela osrednjo vlogo v življenju novih monarhov. Na kronanju kralja Charlesa III. je bila v osupljivi vintage beli obleki Ozzie Clark s črno tančico na glavi in ikoničnimi čevlji (model Aquazzura Bow Tie 105), ki jih je tako rada nosila Meghan Markle. Je bilo to le naključje?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Svetlo moder suknjič Kate Middleton za veliko kosilo ob kronanju je obvezen modni dodatek za pomlad 2023

Priporočamo tudi: Kate Middleton se je na koncertu ob kronanju Charlesa III. z izbiro nakita poklonila tako kralju kot pokojni kraljici Elizabeti II.

Najbolj brano