Prvič v Sloveniji - Philips fashion week, 25. in 26. 10. 2011

25. 9. 2011
Philips Fashion Week 2011

Konec oktobra bo tudi Slovenija končno dobila svoj prvi čisto pravi slovenski teden mode. Modni dogodek imenovan Philips fashion week, na katerem bo svojo nadarjenost predstavilo 16 slovenskih oblikovalcev. Na naši spletni strani bomo spremljali čisto vsak korak priprav, vse, od začetka do konca.

Philips fashion week, 25. in 26. oktobra v Kinu Šiška.

Vsi ljubitelji slovenske mode bodo na svoj račun prišli oktobra, ko bo v Kinu Šiška zaživel prvi slovenski teden mode Philips fashion week, na katerem bo 16 slovenskih oblikovalcev predstavilo svoje kolekcije za pomlad-poletje 2012.

Dopoldne bodo potekale okrogle mize, na katerih bodo sodelovali gostje, ki so si po svetu nabirali izkušnje v modnem svetu.

Med drugim bosta z udeleženci tedna mode klepetala Toby Meadows iz Centra za modno podjetništvo (Centre for Fashion Enterprise) in Nin Castle, ustanoviteljica ekološke blagovne znamke Goodone, ki ima svojo kolekcijo tudi v Topshopu.

Ob večerih pa bo bistvo vsakega tedna mode – modne revije, na katerih bo kreacije slovenskih oblikovalcev predstavil šopek prelestnih deklet. Pokroviteljstvo manekenk na tednu mode Philips fashion week je prevzel Nupo, strokovnjak za zdravo in uravnoteženo dietno prehrano.

Delo slovenskih oblikovalcev bo predstavljeno v štirih modnih revijah, dve bosta 25. in dve 26. oktobra. Oblikovalci so izredno navdušeni nad približujočim se dogodkom, zato se pridno posvečajo svojim kolekcijam, ki jih že zagnano dokončujejo.

Prenos modnih revij v živo boste lahko spremljali tudi na Elle.si!

Seveda prav tako seznam oblikovalcev, intervjuje, novice, kolekcije ter FW TV. Po končanem tednu mode bodo za tiste, ki se ne bodo mogli udeležiti modnih revij, oblačila vseh oblikovalcev razstavljena v Kinu Šiška.

Uradni lokal in zbirališče tedna mode bo slaščičarna Lolita,

ki je v središču prestolnice ob Tromostovju. Tudi tam bo za vse ljubitelje mode organiziran prenos modnih revij v živo.

Mi že odštevamo. :)