Pripravite se na vrnitev tega trenda izpred 20 let, napoveduje Bella Hadid

13. 9. 2021
Pripravite se na vrnitev tega trenda izpred 20 let, napoveduje Bella Hadid (foto: Profimedia)
Profimedia

Ste pripravljeni na vrnitev dolgih kril iz džinsa?

Če vam je všeč ali ne, moda iz leta 2000 se je vrnila - vključno s trenirkami Juicy Couture, klobučki in kavbojkami z nizkim pasom. Bella Hadid je pravkar obudila še en zapleten trend: dolga krila iz džinsa. Govorimo o širokem džins krilu, ki pade pod koleni. Ne toliko slog Christine Aguilere, bolj Britney Spears na MTV VMA leta 2000.

Paparaci so jo v New Yorku fotografirali, ko je nosila nov stajling, navdihnjen z 2000-imi. Njeno krilo je imelo nekaj elementov krpanke in kaki šive. Takoj so nas spomnili na sloge, ki so jih nosile Mandy Moore, Eve in Christina Aguilera že na začetku tega tisočletja, čeprav je Bellin stil nekoliko modernejši. Težko krila je uravnotežila z lahkim topom in majhno torbo na rami. Njeni visoki škornji so prav tako popestrili utilitarističen občutek njenega krila in mu dali kul, eleganten zaključek.

Ste torej pripravljeni na vrnitev dolgega džins krila? Ali pa boste tako kot klobuček iz leta 2000 hranili na zadnji strani omare? Bella Hadid ponuja eleganten nov način nošenja nostalgičnih kosov. Morda je to vaš novi modni stayling izziv za jesen. Če si upate, izbirajte med spodnjimi modeli.

Khaite, cena: 480 evrov

SLVRLAKE, cena: 375 evrov

Zara, cena: 19, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, zakaj s kavbojkami nikoli ne bi smeli nositi hlačnih nogavic

Priporočamo tudi: Izšla je nova Elle! Modna in lepotna urednica tokrat razmišlja o vseživljenjski negi vsega, kar nam je blizu

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan