Poglejte, zakaj s kavbojkami nikoli ne bi smeli nositi hlačnih nogavic

Ko se temperature spustijo, smo pripravljeni na vsako modno žrtev, da se ogrejemo. Tudi najlonke oblečemo pod kavbojke. Vendar to nima smisla!

Poglejte, zakaj s kavbojkami nikoli ne bi smeli nositi hlačnih nogavic - Foto: Profimedia

Ko se temperature začnejo spuščati, bi naredili vse, da nam ostane toplo. V osrčju jeseni in zime naša oblačila tako postanejo pravi zavezniki v boju proti mrazu. Brez našega plašča iz umetnega krzna, tolažljivega volnenega puloverja, XXL šala in zaščitnih rokavic ne gremo skozi vrata. Da bi se lažje prebili skozi hladno jesen in zimo, si celo privoščimo trik kombinacije najlonk in kavbojk. Dovolj, da nam ostane toplo ves dan. Vsaj tako smo mislili.

Ali naj pozimi pod hlačami nosimo hlačne nogavice?

Če se za ogrevanje pogosto nagibamo k povečanju plasti in debelin, to žal ni vedno učinkovito. Ko gre za drsenje sintetičnih nogavic pod kavbojkami, je ravno obratno. V resnici bo to preprečilo, da bi koža segrela zrak v hlačah, zato ima nasprotni učinek. Bolje, da svoje najljubše kavbojke nosite z volnenimi nogavicami ali pa z debelimi nogavicami. Seveda ni zelo glamurozno, a ob hudem mrazu za nekaj dni tudi pozabimo na slog.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham vas bo prepričala, da se boste ponovno zaljubili v to ženstveno obleko

Priporočamo tudi: To bo najbolj trenden pulover začetka te jeseni. Bodite prvi!

Najbolj brano