Pozabite na bele superge, to so športni copati, na katere prisega Kate Winslet

Udobno, preprosto in elegantno - kaj več bi si lahko želeli? Igralka nas navdihuje s popolnim videzom za potovanja s črno srajco, črtastim suknjičem in najbolj viralnimi Superga platnenimi supergami. Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/3

Odkar nas je osupnila z vlogo Rose v slavnem romantičnem filmu Titanik s  slavnim Leonardom DiCapriem, nam je Kate Winslet pokazala, da je vzor iz številnih razlogov. Njena brezhibna strokovnost, njen značaj in odločnost, njen nesporni talent in - zakaj ne - njen slog. Njen okus se je z leti spremenil na bolje, običajno ne tvega, a ko to stori, nas navdihuje kot nihče drug. Je elegantna in izbira nevtralne barve - čeprav je črna njena barva par excellence -, oblikuje pa tudi modne videze, ki bi bili vredni vrhunskega stilista.

Kate Winslet je z leti dosegla slog, ki ga ocenjujemo kot izjemnega. Ne glede na okus so njene izbire vedno prave za vsako priložnost. V tem primeru nas je igralka presenetila z letališkim videzom, ki je eden najbolj navdihujočih, kar smo jih do zdaj videli. Oglejte si ga na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano