5 trendnih dodatkov letošnjega poletja, ki smo jih v otroštvu nosili ves čas

Pet poletnih trendov modnih dodatkov, ki jih lahko nosite ob morju ali v mestu.

5 trendnih dodatkov letošnjega poletja, ki smo jih v otroštvu nosili ves čas - Foto: Profimedia

Poletje se vedno povezuje z barvami in lahkotnostjo. In prav to je namen tega članka o modnih dodatkim poletja. Leto 2022 kot vsako poletje znova potrjuje zabaven nakit in pisane klobuke. Na vrhu seznama so ogrlice s školjkami, sledijo jim ogrlice iz blaga ali kvačkane ogrlice, ki so odlične tako v mestu v kombinaciji s kavbojkami kot s pisanimi kopalkami. Pa tudi pisani klobuki v obliki vedra - ali kot ga ima Hailey Bieber, v kvačkani obliki -, "žele" čevlji, ki smo jih nosili v otroštvu, torbice iz rafije in sončna očala v pastelnih odtenkih, ki spominjajo na marshmallows.

Ogrlica iz školjk in superbarvni nakit

Dotik barve je dovolj, da v trenutku polepša videz. Ogrlice se tega dobro zavedajo in se s prihodom poletja oblečejo v mavrične kroglice, školjke in kvačkane podrobnosti. To poletje so najprimernejše tiste iz blaga, večbarvne, ki se ujemajo z vašimi kopalkami, ali z zlato kovinsko verižico za bolj prefinjene večerne videze.

Anni Lu, cena: 247 evrov

ROXANNE ASSOULIN, cena: 95.31 evrov

Gumijasti sandali

Mali čevlji, ki nas spominjajo na otroštvo - in so kot nalašč za hojo po skalah - so spet v središču pozornosti, vendar jih je treba pokazati z romantičnimi oblačili, tudi v soparnih mestnih dneh. Če želite pokazati svojo sveže opravljeno pedikuro, jih lahko izberete prozorne ali barvne, da se ujemajo z odtenki vaše poletne garderobe.

Gucci, cena: 400 evrov

SEE BY CHLOÉ, cena: 225 evrov

Klobuček

Ni sezone, ko ne bi nosili "bucket" klobuška. Pozimi ga hranite v torbi za primer nenadnega dežja, poleti pa je vedno dober spremljevalec, tudi na plaži, da se izognete UV-žarkom. Izbira je vaša: iz hladnega bombaža ali kvačkan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Sandro, cena: 85 evrov

FAITHFULL THE BRAND, cena: 85 evrov

Mini torbice in torbice iz rafije

Povedali smo vam že, da rafija in slamnate trobice niso namenjene le plaži. To poletje so zelo elegantne tudi z obleko ali bermuda kratkimi hlačami iz džinsa, zaradi raznobarvnih prepletov in školjk, ki so priljubljeni tudi na nakitu, pa so postali barviti.

la milanesa, cena: 287 evrov

Alanui, cena: 300 evrov

Očala v barvah sladkarij

Devetdeseta leta prejšnjega stoletja - in vrnitev filma Matrica - so ponovno prinesla željo po nošenju geomentričnih očal. Novost pa je v barvah: nobene črne, navsezadnje je poletje. Priljubljeni odtenki spominjajo na peščico bonbonov, od lila do marshmallow roza.

Karen Wazen, cena: 141 evrov

DIOR EYEWEAR, cena: 290 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite črne bikinke, te kontroverzne kopalke bomo letošnje poletje videli povsod

Priporočamo tudi: Ana Klašnja navdušila v enodelnih kopalkah v stilu Obalne plaže

Najbolj brano