Popoln božični pulover je bel, kot je pulover Kate Middleton: Princesa navdušila v čudovitem zimskem puliju za božični dan

Valižanska princesa je za okrasitev božičnega drevesa nosila pulover z nordijskim vzorcem. Čudovit videz, ki ga z lahkoto posnemate za božični dan prihodnji teden. Oglejte si ga v fotogaleriji.

Popoln božični pulover je bel, kot je pulover Kate Middleton: Princesa navdušila v čudovitem zimskem puliju za božični dan - Foto: Profimedia

Kate Middleton v božičnem puloverju. Pred večerom tradicionalnih božičnih pesmi "Royal Carols: Together at Christmas" je valižanska princesa predstavila novo promocijsko kampanjo, v kateri je prikazana, kako v preprosti, a nepremagljivi praznični obleki krasi božično drevo. 

Do božiča je le še teden dni, in če še vedno niste našli popolnega božičnega puloverja, vam Kate Middleton priskoči na pomoč s preprostim, a osupljivim prazničnim oblačilom.

V novem promocijskem videoposnetku za večer tradicionalnih božičnih pesmi "Royal Carols: Together at Christmas" je nosila topel bel pulover s pulijem z nordijskim vzorcem in zlatimi gumbi. V zelo vzdušnem videoposnetku se med postavljanjem božičnega drevesca potopi v božično vzdušje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Pulover nosi podpis Holland Cooper. Kate Middleton se je tudi tokrat odločila za model, ki ga je nosila že lani. Izbrala ga je za projekt Bedtime Story in ga kombinirala s kavbojkami. Tokrat ga je interpretirala v bolj prefinjeni različici in ga pokazala s črnimi hlačami z visokim pasom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Težave na robu družbene neprijetnosti: Kako živimo ljudje, ki nam je neprijetno tam, kjer je vsem drugim prijetno?

Priporočamo tudi: Princ Harry namiguje, da sta bila princ William in Kate Middleton ljubosumna na priljubljenost Meghan Markle

Najbolj brano