Poglejte, zakaj vsi govorijo o tej pomladni obleki Jill Biden

Obleka je osvojila tako Jill Biden kot Meghan Markle.

Poglejte, zakaj vsi govorijo o tej pomladni obleki Jill Biden - Foto: Profimedia

Ali ste vedeli, vsi govorijo o limonini obleki Jill Biden in ne samo zato, ker gre za modni trend pomladi in poletja 2021? Razlogi, ki nas pripeljejo do najbolj brezčasne domišljije doslej - tipično sredozemske, ki jo ljubi tudi znamka Dolce & Gabbana (ki ni blagovna znamka, ki podpisuje obleko Flotus) - so različni in vsi izjemno privlačni do te mere, da je Jillina obleka postala prava modna novica.

Zdi se, da je prva dama ZDA (že prej kritizirana zaradi kratkega krila z mrežastimi nogavicami) videz reciklirala, kar je zelo dobrodošlo (tudi Kate Middleton).

29. aprila, ko sta Joe in Jill Biden zapustila Belo hišo, da bi odšla v Gruzijom je Jill Biden nosila obleko znamke Oscar de la Renta. Okrogel ovratnik in kratki rokavi, zočano v pasu in s polnim krilom v midi dolžini: obleka Jill Biden z vzorcem limon v citronsko rumenem odtenku na pastelno svetlo modrem ozadju je del zelo usklajenega videza z ujemajočimi se elegantnimi rumenimi salonarji.

Toda zakaj je v to zgodbo vpletena tudi Meghan Markle?

O obleki prve dame ZDA vsi govorijo zato, ker je Meghan Markle nosila podobno (pod katero se je tudi podpisala znamka Oscar de la Renta) kmalu po odmevnem intervjuju z Oprah Winfrey.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če želite biti srečnejši, sprejmite teh 6 navad v svoje življenje

Priporočamo tudi: 3 znaki, ki sporočajo, da vam zares primankuje spanca

Najbolj brano