Na kratko: Jourdan, Doodah, Cacharel, Armani, Heidi

Kratke novice iz sveta mode.

Na kratko: Jourdan, Doodah, Cacharel, Armani, Heidi - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija promocijsko gradivo

Runway baby boom

Modni svet je zajel pravi baby boom. Po potrditvi nosečnosti Gisele in Karoline Kurkove, je Vogue objavil ime še ene bodoče mamice. Pri devetnajstih bo to prvič postala Jourdan Dunn. Britanska manekenka leta 2008, ki je v četrtem mesecu nosečnosti, bo rodila decembra.

Slečene na deski

Švicarska znamka Doodah je ustvarila omejeno količino desk s posebnim potiskom.

Kupci bodo lahko na svojem "prevoznem sredstvu" občudovali top modele Isabeli Fontana, Laro Stone, Toni Garrn, Edito Vilkeviciute in Erin Wasson v Evinem kostimu. Prva deska, s podobo Erin Wasson, bo na prodaj v avgustu, zanjo pa bo potrebno odšteti sto ameriških dolarjev. Kolekcija Supermodels Skate Project bo omejena na 100 kosov po manekenki.

Cacharel ponovno v Parizu, Scott prvič v Londonu

Čeprav so trdili, da so zaključili z modnimi tedni, pa se francoska znamka Cacharel vrača na mesto zločina. Septembra jih bomo lahko spremljali na pariškem tednu mode.

V Londonu pa pričakujemo kreacije Američana Jeremy-ja Scotta.

Filmski Armani

Že ptički na vejah čivkajo, da imata Giorgio Armani in Hollywood posebno vez. Pa naj bo govora o rdeči preprogi ali pa o filmskem platnu. Italijan bo tokrat poskrbel za prekrasno Katherine Heigl v filmu “The Ugly Truth”. Obleke pa ne bodo samo za igralko, ampak jih bo moč kupiti tudi v njegovih butikih.

Modni oblikovalci znova na kupu

Šesta sezona resničnostnega šova Modni oblikovalci Heidi Klum pripravlja manjše presenečenje.

Oddaja ne bo klasična, kot so bile njene predhodnice, ampak bo skupek že videnih oblikovalcev. Vračajo se Daniel Vosovic in Santino Rice iz druge sezone, Jeffrey Sebelia, Uli Herzner in Mychael Knight (tretja sezona), tekmovalca četrte sezone Chris March in Sweet P ter finalistka pete Korto Momolu. Zmagovalec bo prejel denarno nagrado, med vsemi tekmovalci pa se pojavi samo en zmagovalec prejšnjih delov - Jeffrey, ki pa, roko na srce, po zmagi ni ustvaril nič omembe vrednega.

Najbolj brano