Vojvodinja Meghan Markle na državnem pogrebu kraljice Elizabete II. nosila biserne uhane, ki ji jih je podarila monarhinja

Vojvodinja Susseška se je na kraljičinem državnem pogrebu pridružila drugim kraljevim predstavnikom in se v elegantnem slogu poklonila kraljici.

Vojvodinja Meghan Markle na državnem pogrebu kraljice Elizabete II. nosila biserne uhane, ki ji jih je podarila monarhinja - Foto: Profimedia

Vojvodinja Susseška se je pridružila princu Harryju in drugim visokim članom kraljeve družine na današnjem kraljičinem državnem pogrebu. Kraljeva družina je najprej prispela v Westminstrsko dvorano v Westminstrski palači, kjer so spremljali prenos kraljičine krste v Westminstrsko opatijo pred pogrebno mašo, ki se je je udeležilo 2.000 gostov z vsega sveta.

Meghan, ki je nosila črno obleko s plaščem in širok klobuk, je na začetku maše skupaj z drugimi člani kraljeve družine hodila ob princu Harryju za kraljičino krsto. Po državnem pogrebu se bo kraljeva družina odpravila v kapelo svetega Jurija na gradu Windsor, kjer bo kraljica Elizabeta II. pokopano, na zasebno mašo.

Ne spreglejte:

Vojvodinja Susseška je danes zjutraj na državni pogreb prišla v elegantni črni obleki s črnimi petami in velikim klobukom

Vojvodinja Meghan se je kraljici poklonila tako, da je ponovno nosila par uhanov z diamanti in biseri, ki ji jih je podarila pokojna monarhinja. Meghan je uhane že nosila med svojim edinim samostojnim obredom s kraljico leta 2018, v zadnjem tednu pa jih je v čast Njenega veličanstva nosila dvakrat. Meghan je uhane dobila pred svojim prvim in edinim samostojnim srečanjem z monarhinjo, ki je bilo leta 2018 v Cheshiru.

Vojvoda in vojvodinja Susseška sta bila v času kraljičine smrti 8. septembra na Balmoralu v Združenem kraljestvu, kjer sta se udeležila vrste obveznosti. Od takrat sta ostala v državi in se 10. septembra pridružila valižanskemu princu in princesi ter se srečala s predstavniki javnosti, zbranimi na gradu Windsor.

Princ Harry in Meghan sta 13. septembra v Buckinghamski palači skupaj z drugimi člani kraljeve družine pozdravila kraljičino krsto, 14. septembra pa sta se udeležila tudi kratke maše v Westminstrski dvorani.

41-letna vojvodinja sussekška se je odločila za tradicionalno črno žalno obleko, ko se je danes v Londonu poklonila moževi babici. Za to priložnost je nosila velik črn klobuk s širokim robom. Nato se je na mašo odpravila skupaj z ženo princa Edwarda, grofico Wesseško.

Harry in Meghan, ki živita v Montecitu v Kaliforniji, sta od kraljičine smrti 8. septembra ostala v Združenem kraljestvu. Ko je bila novica objavljena, sta bila v državi na podelitvi nagrad WellChild.

Zakonca sta bila brez svojih otrok, triletnega Archieja in 15-mesečne Lilibet, ki naj bi ostala v Kaliforniji pri Meghanini materi Dorii Ragland.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Gwyneth Paltrow razkriva svoj izjemno zdrav recept toasta z avokadom: Obogatena različica avokadovega toasta, ki vas bo navdušila

Priporočamo tudi: Zakaj Meghan Markle in princesa Kate nista bili na kraljičinem bdenju

Najbolj brano